كويي خورش ( غذاهاي محلي ايران،شمال و استان هاي گيلان و مازندران )

۱۹۰ بازديد

غذاهاي محلي ايران (1)

مواد لازم:

  • عدس
  • خرما
  • كدو حلوايي
  • گردو

طرز تهيه: 1. ابتدا كدو را پوست گرفته، به قطعات ريز خرد نموده و با مقداري آب مي‌پزند. عدس را نيزقبلاً آب‌پز كرده و به همراه كدوي پخته، با هاون يا گوشت كوب مي‌كوبند تا كاملاً له شود. 2. سپس گردوي سابيده شده را به همراه زردچوبه و روغن به مواد اضافه نموده و تفت مي‌دهند و سر آخر نيز خرما را از هسته جدا كرده، به مواد ذكر شده اضافه مي‌كنند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد