كال كباب ( غذاهاي محلي ايران،شمال و استان هاي گيلان و مازندران )

۲۱۰ بازديد

غذاهاي محلي ايران (1)

مواد لازم:

  • بادنجان درشت ۴ عدد
  • آب انار ترش يا آب غوره يا دانه انار نيم فنجان
  • سبزي، نعناع و خلواش (خنش) و شوشاق ريز شده تازه يا خشك ۱ قاشق غذاخوري
EXloxblog.comEX

غذاهاي محلي ايران (1)

مواد لازم:

  • بادنجان درشت ۴ عدد
  • آب انار ترش يا آب غوره يا دانه انار نيم فنجان
  • سبزي، نعناع و خلواش (خنش) و شوشاق ريز شده تازه يا خشك ۱ قاشق غذاخوري
  • (سبزي‌هاي معطري مثل خلواش و شوشاق خاص شمال ايران است و همه جا نيست. بنابراين مي‌توانيد به جاي آن‌ها از نعناع استفاده كنيد)
  • سير نيم بوته
  • نمك و فلفل به اندازه كافي
  • مغز گردوي ساييده شده ۷۵ گرم

طرز تهيه: 1. بادنجان‌ها را از وسط چاك دهيد و روي آتش زغال يا در فر (۳۵۰ درجه) كباب كنيد. براي اينكه بادنجان‌ها نسوزد و در عين حال خوب بپزد آن‌ها را بچرخانيد. 2. بعد بايد پوست بادنجان‌ها را بگيريد. براي اين‌كار اگر آن‌ها را در آب سرد قرار دهيد، پوستشان را مي‌توانيد به راحتي جدا كنيد. 3. اگر بادنجان‌ها تخم دارند آن‌ها را جدا كنيد. 4. سپس گوشت بادنجان‌ها را با گوشت‌كوب له كنيد. 5. حالا نوبت سيرهاست. سيرها را هم بكوبيد. 6. برويد سراغ سبزي‌هايي كه شسته‌ايد و آبش رفته است. سبزي‌ها را هم كاملا خرد كنيد و بعد بادنجان‌ها، سير، سبزي، نمك، فلفل، آب انار (يا آب غوره يا دانه انار) و مغز گردو را با هم مخلوط كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد