فيبيج يا ماهي سفيد شكم پر ( غذاهاي محلي ايران،شمال و استان هاي گيلان و مازندران )

۳۵۵ بازديد

غذاهاي محلي ايران (1)

مواد لازم براي ۶ نفر:

  • ماهي سفيد عدد ۱ ۱/۵ كيلويي
  • گردو گرم ۱۰۰
  • سير قاشق غذاخوري ۱
  • رب انار قاشق غذاخوري ۲
  • كره قاشق غذاخوري ۱
  • سبزي معطر (گشنيز-نعنا-پونه...
EXloxblog.comEX

غذاهاي محلي ايران (1)

مواد لازم براي ۶ نفر:

  • ماهي سفيد عدد ۱ ۱/۵ كيلويي
  • گردو گرم ۱۰۰
  • سير قاشق غذاخوري ۱
  • رب انار قاشق غذاخوري ۲
  • كره قاشق غذاخوري ۱
  • سبزي معطر (گشنيز-نعنا-پونه-خارواش) ساطوري قاشق غذاخوري ۲
  • نمك- فلفل-گلپر به ميزان دلخواه

طرز تهيه: 1. ابتدا فلس ماهي را جدا كرده و شكم آن را خالي مي‌كنيم. مي‌شوريم و در آبكش مي‌گذاريم تا آب آن برود. گردو را آسياب مي‌كنيم. به گردو سبزي سير و رب انار و ادويه را اضافه مي‌كنيم تا خمير يكدستي بدست آيد. شكم و پوست و پوست ماهي را نمك مي‌پاشيم و از مواد داخل شكم ماهي را پر مي‌كنيم و لبه‌هاي شكم را مي‌دوزيم. روشهاي پخت: 2. بخارپز: كف ديگ و يا گمج (ظرف سفالي شمالي) نان يا فويل قرار داده و ماهي را روي آن ميگذايم كمي نمك روي فويل و ماهي مي‌پاشيم. پوست ماهي را برش سطحي داده و كره را لاي آنها قرار مي‌دهيم. روي حرارت كم مي‌گذاريم تا كاملا بپزد. 3. از تابه مستطيل بايد استفاده شود. تابه را گرم كرده و كمي روغن كف آن مي‌ريزيم ماهي را داخل آن قرار داده و يك طرف آن را با حرارت ملايم سرخ مي‌كنيم. بر ميگردانيم و طرف ديگر را نيز سرخ مي‌كنيم. بايد اين كار ملايم انجام شود كه ماهي هم سرخ شود هم كاملا پخته شود. 4. داخل فر: سيني فر را چرب كرده كمي نمك مي‌پاشيم. ماهي را روي آن قرار مي‌دهيم. با حرارت ۱۸۰ درجه سانتي گراد مي‌گذاريم تا ماهي بپزد قسمتي از ماهي كه در كف قرار دارد برشته مي‌شود. براي قسمت رويي كمي كره به پوست ماهي مي‌ماليم و گريل را روشن مي‌كنيم. ۱۰ دقيقه كافي است تا ماهي كاملا برشته و آماده شود. 5. روشهاي ديگر مانند مايكروفر و تستر و هواپز مانند فر مي‌باشد روشهايي مانند تنور نيز وجود دارد كه در صورت داشتن آن نتيجه‌اي به مراتب بهتر دارد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد