گمج كباب ( غذاهاي محلي ايران،شمال و استان هاي گيلان و مازندران )

۳۰۲ بازديد

غذاهاي محلي ايران (1)

مواد لازم:

  • گوشت تكه‌اي نيم كيلو
  • پياز ۳ عدد
  • جعفري سائيده شده نيم كيلو
  • انار ترش سائيده شده به ميزان لازم
  • آب ۱ ليوان
  • نمك و فلفل و زردچوبه و روغن به ميزان لازم

دستور تهيه: 1. گوشت را با پياز رنده شده و فلفل و زردچوبه و جعفري سائيده شده و كمي آب و ۱ قاشق روغن روي شعله ملايم مي‌پزيم، در حين پخت به غذا سر مي‌زنيم اگر آبش كم بود اضافه مي‌كنيم. 2. وقتي گوشت كاملا پخت آب انار ترش يا انار ترش سائيده شده و نمك را اضافه مي‌كنيم و صبر مي‌كنيم تا خورش جا بيفتد

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد