پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۱۷۴ بازديد
مواد لازم :
- گوشت گوسفند يا گوساله ۵۰۰ گرم
- گردوي چرخ شده ۱۰۰ گرم
- رب انار ۳ قاشق غذاخوري
مواد لازم :
- گوشت گوسفند يا گوساله ۵۰۰ گرم
- گردوي چرخ شده ۱۰۰ گرم
- رب انار ۳ قاشق غذاخوري
- پياز ۱ عدد
- سير ۲ حبه
- روغن زيتون يا مايع ۱/۲ ليوان
- جعفري. گشنيز. مرزه. ترخون ۳ قاشق خرد شده
- نمك و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه: 1. درون كاسهاي روغن، پياز و سير رنده شده، سبزيجات ريز خرد شده، گردوي چرخ شده، فلفل و رب انار را مخلوط كنيد سپس گوشتي را كه به شكل درشت و يك اندازه خرد كردهايد به اين مخلوط اضافه نمائيد (نمك را در زمان پخت اضافه كنيد تا كباب سفت نشود). 2. روي ظرف را بپوشانيد و به مدت ۲ – ۳ ساعت درون يخچال قرار دهيد تا طعم تمام مواد جذب گوشت شود، پس از اين مدت زمان گوشتها را با فاصله يك بند انگشت به سيخ بكشيد (فاصله بين گوشتها براي پخت بهتر كباب است). 3. سيخها را روي كباب پز يا اتش قرار دهيد و وقتي كباب كمي خود را گرفت رويش نمك بپاشيد تا ترد بماند (بهترين نوع طبخ براي پخت كباب ترش و هر نوع كبابي اتش ذغال ميباشد). 4. كباب ترش داراي طعمي عالي و خوشمزه است و بهمراه برنج زعفراني يا نان سرو ميشود.