پلا سر تره ( غذاهاي محلي ايران،شمال و استان هاي گيلان و مازندران )

۲۵۷ بازديد

غذاهاي محلي ايران (1)

مواد لازم:

  • سبزيتازه: شويد (كمي بيشتر ازديگر سبزي‌ها), گشنيز، جعفري، تره، اسفناج (يا برگ چغندر)، ترشك (اگر در دسترس باشد)، برگ گزنه تازه اگر باشد خوش طعم تر مي‌شود _ ۲ كيلو
  • پياز بزرگ يك بته
EXloxblog.comEX

غذاهاي محلي ايران (1)

مواد لازم:

  • سبزيتازه: شويد (كمي بيشتر ازديگر سبزي‌ها), گشنيز، جعفري، تره، اسفناج (يا برگ چغندر)، ترشك (اگر در دسترس باشد)، برگ گزنه تازه اگر باشد خوش طعم تر مي‌شود _ ۲ كيلو
  • پياز بزرگ يك بته
  • سير ۳ تا ۴ بته (در صورت بودن برگ سير تازه از برگ سير استفاده مي‌شود)
  • تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد
  • گوجه فرنگي متوسط ۲ تا ۳ عدد
  • فلفل، نمك و زردچوبه به اندازه كافي
  • روغن به مقدار كافي

طرز تهيه: 1. سبزي، سير و پياز را بعد از تميز كردن و شستن، ريز خرد مي‌كنيم. و در قابلمه مي‌ريزيم، يك و نيم ليوان آب در آن مي‌ريزيم، گوجه فرنگي‌ها را پوست كنده و اضافه مي‌كنيم، نمك و زردچوبه زده و در قابلمه را گذاشته، و با حرارت ملايم مي‌گذاريم پخته شود. 2. زمانيكه آبش كاملا گرفته شد (حدودا ۴۰ دقيقه)، روغن به مقدار كافي در آن ريخته و تفت مي‌دهيم. تخم مرغها را در ظرفي هم زده و روي خورش مي‌ريزيم و به اندازه مناسب فلفل مي‌پاشيم. 3. در قابلمه را گذاشته و حدودا تا ده دقيقه ديگر پلاسرتره آماده مي‌شود. 4. پلاسرتره با مرغ، ماهي، كباب همراه با برنج يا نان و حتما ماست صرف مي‌شود. در صورت تمايل موقع صرف پلاسرتره آب نارنج هم مي‌توان روي آن ريخت.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد