پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۵۷ بازديد
مواد لازم:
- سبزيتازه: شويد (كمي بيشتر ازديگر سبزيها), گشنيز، جعفري، تره، اسفناج (يا برگ چغندر)، ترشك (اگر در دسترس باشد)، برگ گزنه تازه اگر باشد خوش طعم تر ميشود _ ۲ كيلو
- پياز بزرگ يك بته
مواد لازم:
- سبزيتازه: شويد (كمي بيشتر ازديگر سبزيها), گشنيز، جعفري، تره، اسفناج (يا برگ چغندر)، ترشك (اگر در دسترس باشد)، برگ گزنه تازه اگر باشد خوش طعم تر ميشود _ ۲ كيلو
- پياز بزرگ يك بته
- سير ۳ تا ۴ بته (در صورت بودن برگ سير تازه از برگ سير استفاده ميشود)
- تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد
- گوجه فرنگي متوسط ۲ تا ۳ عدد
- فلفل، نمك و زردچوبه به اندازه كافي
- روغن به مقدار كافي
طرز تهيه: 1. سبزي، سير و پياز را بعد از تميز كردن و شستن، ريز خرد ميكنيم. و در قابلمه ميريزيم، يك و نيم ليوان آب در آن ميريزيم، گوجه فرنگيها را پوست كنده و اضافه ميكنيم، نمك و زردچوبه زده و در قابلمه را گذاشته، و با حرارت ملايم ميگذاريم پخته شود. 2. زمانيكه آبش كاملا گرفته شد (حدودا ۴۰ دقيقه)، روغن به مقدار كافي در آن ريخته و تفت ميدهيم. تخم مرغها را در ظرفي هم زده و روي خورش ميريزيم و به اندازه مناسب فلفل ميپاشيم. 3. در قابلمه را گذاشته و حدودا تا ده دقيقه ديگر پلاسرتره آماده ميشود. 4. پلاسرتره با مرغ، ماهي، كباب همراه با برنج يا نان و حتما ماست صرف ميشود. در صورت تمايل موقع صرف پلاسرتره آب نارنج هم ميتوان روي آن ريخت.