هلي آش يا هل آش.( غذاهاي محلي ايران،شمال و استان هاي گيلان و مازندران )

۱۶۶ بازديد

غذاهاي محلي ايران (1)

1. براي تهيه اين آش ابتدا نخود و لوبيا را مي‌پزند. سپس آب آن را بيشتر كرده و سبزي و برنج را داخل آن مي‌ريزند. 2. بعد از آن كه كمي پخته شد، بر حسب سليقه شخصي كمي كدو به آن اضافه مي‌كنند. پس از آن گوجه سبز (هلي) و كمي شكر داخل آن مي‌ريزند. بعد از اينكه آش جا افتاد، به آن پياز داغ اضافه مي‌كنند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد