خورش موتن جن ( غذاهاي محلي ايران،شمال و استان هاي گيلان و مازندران )

۲۹۴ بازديد

غذاهاي محلي ايران (1)

دستور شماره يك مواد لازم:
  • گردو ۲۰۰ گرم
  • سينه مرغ يك عدد
EXloxblog.comEX

غذاهاي محلي ايران (1)

دستور شماره يك مواد لازم:
  • گردو ۲۰۰ گرم
  • سينه مرغ يك عدد
  • قيسي ۱۲ عدد
  • كشمش ۱۵۰ گرم
  • رب انار دو قاشق غذاخوري
  • رب گوجه فرنگي سه قاشق غذاخوري
  • گلپر به ميزان لازم
  • نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
  • پياز داغ سه قاشق غذاخوري
طرز تهيه: 1. ابتدا گردو را ساييده تا كاملا نرم و يك دست شود. سپس به همراه رب انار نمك، فلفل و زردچوبه در قابلمه ريخته و با مرغ و يك استكان آب تفت مي‌دهيم تا گردو به روغن بيفتد. 2. بعد از ۱۵ دقيقه، دو ليوان آب سرد داخل قابلمه مي‌ريزيم و با حرارت ملايم مي‌گذاريم تا بجوشد. بعد از يك ساعت، تكه‌هاي مرغ را از قابلمه خارج كرده، پيازداغ، رب گوجه‌فرنگي قيسي و كشمش را به همراه دو ليوان آب سرد درون قابلمه مي‌ريزيم. 3. زماني كه گردو كمي سفت شد، مرغ و گلپر را مجددا به خورش مي‌افزاييم. پس از ۱۰ دقيقه خورش را از روي حرارت بر مي‌داريم. اين خورش در كاسه‌هاي يك نفره سرو مي‌شود. دستور شماره دو مواد لازم:
  • مرغ (مرغابي) يك عدد
  • كشمش ۲۰۰ گرم
  • قيسي ۴۰۰ گرم
  • رب انار ۲۰۰ گرم
  • گردو ۵۰۰ گرم
طرز تهيه: اول ۲ گيلاس آب و رب انار بگذاريد پخته شود بعد گردو را خيلي نرم بكوبيد و به مرغ اضافه كنيد كشمش را تميز كرده قيسي را از هسته در بياوريد كمي سرخ كنيد بعد از پختن مر غ و پس دادن روغن گردو قيسي و كشمش را به آن اضافه كنيد و بگذاريد نيم ساعت روي آتش خوار بجوشد اگر خيلي غليظ شد نصف گيلاس آب ولرم اضافه كنيد نمك و فلفل و گلپر آنرا باندازه بزنيد و برداريد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد