پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۱۴۹ بازديد
اگر مي خواهيد يك غذاي سريع و در عين حال مقوي درست كنيد، مي توانيد اين سوپ را امتحان كنيد. سبزي هاي متنوعي كه در اين سوپ استفاده شده،طعم مطلوبي به آن داده است.
مواد لازم
- 1 ق س روغنزيتون
- 1 عدد پياز متوسط خردشده
- 1 عدد ساقه كرفس
اگر مي خواهيد يك غذاي سريع و در عين حال مقوي درست كنيد، مي توانيد اين سوپ را امتحان كنيد. سبزي هاي متنوعي كه در اين سوپ استفاده شده،طعم مطلوبي به آن داده است.
مواد لازم
1. در يك قابلمه روغنزيتون بريزيد و آن را روي حرارت قرار دهيد. پياز خردشده، كرفس، فلفل دلمهاي قرمز و سيرها را داخل آن بريزيد و مواد را خوب باهم تفت دهيد تا سبزيها نرم شوند. حالا پيازچههاي خردشده را هم بريزيد و كمي با بقيه مواد تفت دهيد.
2. حالا آب مرغ را اضافه كنيد. حرارت را زياد كنيد تا جوش بيايد سپس حرارت را كم كنيد و به مدت 5 دقيقه صبر كنيد سپس ذرت را اضافه كرده و 3 دقيقه ديگر هم مواد را روي حرارت بگذاريد بماند.
3. در يككاسه كوچك آرد را بريزيد سپس شير را به به آرد اضافه كرده و به هم بزنيد. حالا مخلوط آرد و شير را به مواد سوپ اضافه كنيد. در اين زمان تكههاي مرغ، نمك و فلفل را هم داخل قابلمه بريزيد. حرارت را زياد كنيد تا شير كاملاً گرم شود سپس حرارت را كم كنيد و صبر كنيد تا سوپ غليظ شده و جا بيفتد سپس آن را سرو كنيد.
يه جور ديگه
اگر مي خواهيد سوپ زودتر آماده شود، به جاي مرغ مي توانيد از قارچ استفاده كنيد. به اين صورت كه قارچ ها را به صورت دلخواه خرد كرده و همان زمان كه مرغ را به سوپ اضافه ميكرديد،به جاي آن قارچ بريزيد.
- 1 ق س روغنزيتون
- 1 عدد پياز متوسط خردشده
- 1 عدد ساقه كرفس
- 4 /1 پيمانه فلفل دلمهاي قرمز خردشده
- 2 عدد سير رنده شده
- 2 عدد پيازچه خردشده
- 3 پيمانه آب مرغ
- 1 پيمانه ذرت كنسروي
- به ميزان لازم نمك و فلفل
- 2 پيمانه شير
- 1 ق س آرد
- 2 /1 و 1 پيمانه سينه مرغ پخته و ريش شده
1. در يك قابلمه روغنزيتون بريزيد و آن را روي حرارت قرار دهيد. پياز خردشده، كرفس، فلفل دلمهاي قرمز و سيرها را داخل آن بريزيد و مواد را خوب باهم تفت دهيد تا سبزيها نرم شوند. حالا پيازچههاي خردشده را هم بريزيد و كمي با بقيه مواد تفت دهيد.
2. حالا آب مرغ را اضافه كنيد. حرارت را زياد كنيد تا جوش بيايد سپس حرارت را كم كنيد و به مدت 5 دقيقه صبر كنيد سپس ذرت را اضافه كرده و 3 دقيقه ديگر هم مواد را روي حرارت بگذاريد بماند.
3. در يككاسه كوچك آرد را بريزيد سپس شير را به به آرد اضافه كرده و به هم بزنيد. حالا مخلوط آرد و شير را به مواد سوپ اضافه كنيد. در اين زمان تكههاي مرغ، نمك و فلفل را هم داخل قابلمه بريزيد. حرارت را زياد كنيد تا شير كاملاً گرم شود سپس حرارت را كم كنيد و صبر كنيد تا سوپ غليظ شده و جا بيفتد سپس آن را سرو كنيد.
يه جور ديگه
اگر مي خواهيد سوپ زودتر آماده شود، به جاي مرغ مي توانيد از قارچ استفاده كنيد. به اين صورت كه قارچ ها را به صورت دلخواه خرد كرده و همان زمان كه مرغ را به سوپ اضافه ميكرديد،به جاي آن قارچ بريزيد.