آموزش تهيه بيسكوييت دارچين و فندق

۸۲۲ بازديد

آموزش تهيه بيسكوييت دارچين و فندق

آموزش تهيه بيسكوييت دارچين و فندق

مواد لازم:

با اين دستور پخت مي توانيد 30 عدد بيسكوييت درست كنيد.

سه چهارم فنجان كره يك قاشق چايخوري دارچين

يك فنجان شكر سفيد سه چهارم قاشق چايخوري بيكينگ پودر

2 عدد تخم مرغ نصف قاشق چايخوري نمك

يك و نيم قاشق چايخوري وانيل يك فنجان فندق

دو و نيم فنجان آرد

EXloxblog.comEX

آموزش تهيه بيسكوييت دارچين و فندق

آموزش تهيه بيسكوييت دارچين و فندق

مواد لازم:

با اين دستور پخت مي توانيد 30 عدد بيسكوييت درست كنيد.

سه چهارم فنجان كره يك قاشق چايخوري دارچين

يك فنجان شكر سفيد سه چهارم قاشق چايخوري بيكينگ پودر

2 عدد تخم مرغ نصف قاشق چايخوري نمك

يك و نيم قاشق چايخوري وانيل يك فنجان فندق

دو و نيم فنجان آرد

زمان آماده سازي: 25 دقيقه

زمان پخت: 40 دقيقه

طرز تهيه:

1.ابتدا فر را روشن كرده و حرارت آن را روي 350 درجه فارنهايت يا 175 درجه سانتي گراد تنظيم كنيد تا گرم شود. سيني شيريني پزي را چرب كنيد يا كف آن را با كاغذ روغني بپوشانيد.

2.در يك كاسه متوسط، كره و شكر را با هم مخلوط كرده و هم بزنيد تا سبك شده و پف كند. تخم مرغ و وانيل را به آنها اضافه كرده و به خوبي هم بزنيد. آرد، دارچين، بيكينگ پودر و نمك را در ظرف جداگانه اي الك كرده و سپس به مواد قبلي اضافه كنيد و هم بزنيد تا مخلوط يكنواختي به دست آيد.

فندق ها را داخل خمير ريخته و خمير را به دو تكه مساوي با طول تقريبا 30 سانت فرم دهيد. هر دو تكه خمير را روي سيني شيريني پزي قرار داده و آنها را به آرامي داخل سيني پهن كنيد طوري كه ضخامت خمير پهن شده حدود 1.2 سانتي متر باشد.

3.سيني را داخل فر قرار داده و به مدت 30 دقيقه در فر از قبل گرم شده بپزيد تا وقتي لبه هاي شيريني به رنگ طلايي درآيد و قسمت مركزي شيريني پخته شده باشد. در اين حالت سني را از فر بيرون آورده و بگذاريد خنك شود. زماني كه شيريني به اندازه كافي خنك شد مي توانيد با استفاده از يك چاقوي مناسب آن را به قطعات مورب برش بزنيد. سپس قطعات برش زده بيسكوييت را مجددا روي سيني فر برگردانيد.

4.به مدت 10 دقيقه ديگر هم اين بيسكوييت هاي برش خورده را در فر بگذاريد تا مجددا بپزند. پس از سپري شدن اين زمان فر را خاموش كرده و بگذاريد تا بيسكوييت ها كاملا خنك شوند. اين بيسكوييت ها را در ظرفي كاملا دربسته و در دماي اتاق نگهداري كنيد.

خواص دارچين

ارچين، به جز درمان اختلال هاي گوارشي، خاصيت آرامش بخشي دارد. دارچين قند و كلسترول خون را كنترل مي كند و از آن براي درمان سوء هاضمه، درد و نفخ معده و اسهال استفاده مي شود.

متخصصان به اين نتيجه رسيده اند كه دارچين علاوه بر آن كه ديابت را كنترل مي كند، بر كلسترول خوب و LDL هم اثر مي گذارد. افرادي كه آلرژي دارند نبايد از مصرف دارچين در غذاهاي خود پرهيز كنند زيرا موجب تشديد آلرژي نمي شود.

اثرهاي مضر مصرف زياد دارچين، عبارت است از، التهاب يا ورم كردن پوست، زخم ها و ترك هاي گوشه دهان و سوزش معده. دارچين، از لخته شدن خون جلوگيري مي كند اما زيادي آن در خون باعث بروز مشكل هاي خوني و گردش خون مي شود به ويژه اگر با داروهايي مانند آسپرين كه باعث رقيق شدن خون مي شود مصرف شود مشكل را ۲ برابر مي كند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد