دسر ليمو با مارشمالو

آموزش آشپز رايگان

دسر ليمو با مارشمالو

۱۸۹ بازديد

طرز تهيه يك دسر 3 لايه زيبا و خوشمزه را براي آموزش شما قرار داده ايم.اميدواريم اين دسر را تهيه كنيد و از آن لذت ببريد.

مواد لازم:
  • بيسكوئيت خرد شده دو سوم فنجان
  • آرد يك دوم فنجان
  • نارگيل يك دوم فنجان
  • شكر يك قاشق غذا خوري
  • كره يك سوم فنجان
براي مواد مياني:
  • شير 300 ميلي ليتر
  • زرده تخم مرغ 5 عدد
  • آب ليمو دو سوم فنجان
  • پوست رنده شده ليمو 2 قاشق چاي خوري
دسر ليمو با مارشمالو
EXloxblog.comEX

طرز تهيه يك دسر 3 لايه زيبا و خوشمزه را براي آموزش شما قرار داده ايم.اميدواريم اين دسر را تهيه كنيد و از آن لذت ببريد.


مواد لازم:
  • بيسكوئيت خرد شده دو سوم فنجان
  • آرد يك دوم فنجان
  • نارگيل يك دوم فنجان
  • شكر يك قاشق غذا خوري
  • كره يك سوم فنجان
براي مواد مياني:
  • شير 300 ميلي ليتر
  • زرده تخم مرغ 5 عدد
  • آب ليمو دو سوم فنجان
  • پوست رنده شده ليمو 2 قاشق چاي خوري
دسر ليمو با مارشمالو
براي لايه مارشمالو :
  • آب سرد 5 قاشق غذا خوري
  • پودر ژلاتين دو و يك چهارم قاشق چاي خوري
  • پودر مرنگ يك قاشق چاي خوري
  • شكر يك دوم فنجان
  • شربت ذرت يك چهارم فنجان
طرز تهيه:
1. فر را روي 350 درجه فارنهايت گرم كنيدو يك سيني پخت به ابعاد 20 در 30 را كاغذ روغني بكشيد به گونه ايي كه كاغذ روغني از اطراف سيني بالا بيايد .
2. خرده هاي بيسكوئيت ، آرد ، نارگيل ، شكر و كره را در يك ظرف با هم مخلوط كرده ، خوب هم بزنيد تا تركيب شوند.
3. سپس در سيني كه كاغذ روغني كشيده ايد بريزيد و با پشت يك كفگير مواد را در سيني پرس كنيد.12 دقيقه در فر قرار دهيد و بعد از بيرون آوردن از فر ، آنرا خنك كنيد.
4. در مرحله بعد، مواد مياني را آماده مي كنيم.همه تركيبات نام برده شده براي مواد مياني را با هم مخلوط كرده و روي مواد پخته شده مرحله قبل كه خنك شده مي ريزيم.
5. با حركت سيني ، سطح مواد رادر سيني يكنواخت مي كنيم و سيني را براي 20 دقيقه در فر قرار مي دهيم.
6. بعد از اتمام زمان پخت ، سيني را از فر خارج مي كنيم و يك ساعت كنار ميگذاريم تا خنك شود.
7. براي تهيه لايه مارشمالو ، 3 قاشق غذا خوري آب سرد را با پودر ژلاتين و پودر مرنگ مخلوط كرده و كنار ميگذاريم.
8. باقي مانده آب را كه 2 قاشق غذا خوري آب است با شكر و شربت ذرت مخلوط كرده و روي حرارت به جوش مي آوريم.
9. و با ژلاتين مخلوط مي كنيم.هم مي زنيم تا به خوبي پودر ژلاتين حل شود.بعد از كمي خنك شدن آنرا روي مواد خنك داخل سيني ميريزيم و در يخچال قرار مي دهيم.
10. سپس برش زده و در ظرف سرو ميكشيم.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد