طرز تهيه دو نوع ميرزا قاسمي

۲۲۰ بازديد

ميرزا قاسمي يكي از پر طرفدار ترين غذاهاي گيلان و مازندران ميباشد كه در سراسر ايران اين غذا محبوبيت خاصي دارد و به عنوان پيش غذا نيز سرو مي شود.

تاريخچه ميرزا قاسمي
ميرزا قاسمي توسط محمد قاسم خان كه در زمان ناصرالدين شاه قاجار والي حاكم رشت بود ابداع شده و توسط وي گسترش يافت و به نام او نيز نام گذاري شد.
ما در اين بخش 2 دستور پخت از ميرزا قاسمي براي شما آماده نموديم كه آنها در ادامه مطلب مي خوانيد
طرز تهيه ميرزا قاسمي - دستور پخت اول مواد لازم
  • بادمجان = 5 عدد متوسط
  • گوجه فرنگي تازه = 2 عدد
  • سير = يك بوته
  • تخم مرغ = 3 عدد
  • روغن و فلفل و نمك = به مقدار لازم
طرز تهيه ميرزا قاسمي
EXloxblog.comEX

ميرزا قاسمي يكي از پر طرفدار ترين غذاهاي گيلان و مازندران ميباشد كه در سراسر ايران اين غذا محبوبيت خاصي دارد و به عنوان پيش غذا نيز سرو مي شود.


تاريخچه ميرزا قاسمي
ميرزا قاسمي توسط محمد قاسم خان كه در زمان ناصرالدين شاه قاجار والي حاكم رشت بود ابداع شده و توسط وي گسترش يافت و به نام او نيز نام گذاري شد.
ما در اين بخش 2 دستور پخت از ميرزا قاسمي براي شما آماده نموديم كه آنها در ادامه مطلب مي خوانيد
طرز تهيه ميرزا قاسمي - دستور پخت اول
مواد لازم
  • بادمجان = 5 عدد متوسط
  • گوجه فرنگي تازه = 2 عدد
  • سير = يك بوته
  • تخم مرغ = 3 عدد
  • روغن و فلفل و نمك = به مقدار لازم
طرز تهيه ميرزا قاسمي
طرز تهيه
1. در ابتدا بادمجان ها را كباب مي كنيم ( شما مي توانيد بادمجان ها را داخل فر و يا روي آتش كباب كنيد ) سپس پوست آنها را كنده و سرهاي بادمجان ها را جدا مي كنيم ؛ پس از آن بادمجان ها را ساطوري مي نماييم .
2. حال نوبت به گوجه ها مي رسد ؛ گوجه فرنگي ها را در آب جوش ريخته و پوست آنها را ميگيريم و سپس خرد مي كنيم.
3. سير را كوبيده و داخل روغن داغ كه از قبل درتابه و روي اجاق آماده شده است ميريزيم تا كمي سير ها سرخ شود.
4. سپس بادمجان ها و گوجه هاي آماده شده را به همان تابه اضافه كرده و سرخ مي كنيم ؛ اين كار را تا زماني كه آب آنها كشيده شده و كمي روغن بيافتد ادامه مي دهيم.
5. حال كمي نمك و فلفل به آن اضافه مي كنيم و مايه را در يك طرف تابه قرار مي دهيم و در طرف ديگر خالي تابه تخم مرغ ها را شكسته و مخلوط مي كنيم و انقدر هم مي زنيم تا بسته شده و سرخ شود
6. بعد بادمجان ها و تخم مرغ ها (يعني تمام محتويات تابه) را با هم مخلوط مي كنيم.
7. ميرزا قاسمي ما آماده شده و مي توانيد آنرا در ديس كشيده و سرو كنيد. طرز تهيه ميرزا قاسمي - دستور پخت دوم
مواد لازم
  • بادمجان شرين و قلمي = 4 عدد
  • سير تازه = 1 بوته و اگر تازه نيود نصف بوته
  • گوجه فرنگي تازه و رنده شده = 5 عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگي = 1/2 قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل = به ميزان لازم
  • ليمو ترش = 1 عددد
  • تخم مرغ = 4 عدد
  • زرد چوبه = 1 قاشق چاي خوري پر
طرز تهيه ميرزا قاسمي
طرز تهيه
1. ابتدا بادمجان ها را كباب كنيد ( تا زماني كه پوست بادمجان ها ذغال نشود ميبايست روي آتش بماند و اگر يك سيخ چوبي به بادمجان ها بزنيم به راحتي داخل بادمجان فرو رود) بعد از اين عمل بادمجان ها را كنار گذاشته تا سرد شوند.
2. گوجه را رنده كرده و سير را ساطوري كنيد ؛ سپس 1 استكان روغن زيتون داخل تابه بريزيد و تا حدي كه روغن زياد داغ نشود تابه را روي شعله بگذاريد بماند ؛ سپس سير ساطوري و زردچوبه را به روغن اضافه كنيد و 10 ثانيه با شعله متوسط تفت بدهيد.
3. بلافاصله بادمجان ها را كه پوست كنده و ساطوري شده اند را به مواد اضافه كنيد. سپس 1 دقيقه تفت بدهيد و بعد از آن پوره گوجه را به مواد اضافه كنيد و درب تابه را گذاشته و شعله اجاق را كمي پايين بياوريد و اجازه بدهيد تا آب مواد كشيده شود.
4. سپس آب ليمو و رب را اضافه كنيد و 1 دقيقه تفت دهيد و در آخر نمك و فلفل را اضافه كنيد.
5. حال نوبت تخم مرغ ها است كه البته توجه كنيد تخم مرغ ها را روي مواد شكسته و بدون اين كه هم بزنيد درب تابه را گذاشته و شعله كم كنيد تا تخم مرغ ها نيز بسته شود .
6. بعد از پختن كامل تخم مرغ ها ؛ آنها را تكه تكه كنيد و ميرزا قاسمي را هم بزنيد.
ميرزا قاسمي هم اكنون آماده است.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد