يخمه ترش

آموزش آشپز رايگان

يخمه ترش

۳۵۵ بازديد

يخمه ترش، خوراك گوشت با طعمي شيرين

گوشت را با كمي آب و زردچوبه روي حرارت گذاشته تا نيم پز شود. آلو، به و پر زردآلو را به گوشت اضافه كرده تا نيم پز شود.
مواد لازم:
  • آلو : 200 گرم
  • پر زرد آلو : 200 گرم
  • به (خرد شده) :2 عدد
  • گوشت گوسفندي : 250 گرم
  • برنج : يك پيمانه
  • شكر : 1/2 استكان
  • زردچوبه : يك قاشقق چايخوري
  • نمك : به مقدار لازم
يخمه ترش
EXloxblog.comEX

يخمه ترش، خوراك گوشت با طعمي شيرين

گوشت را با كمي آب و زردچوبه روي حرارت گذاشته تا نيم پز شود. آلو، به و پر زردآلو را به گوشت اضافه كرده تا نيم پز شود.
مواد لازم:
  • آلو : 200 گرم
  • پر زرد آلو : 200 گرم
  • به (خرد شده) :2 عدد
  • گوشت گوسفندي : 250 گرم
  • برنج : يك پيمانه
  • شكر : 1/2 استكان
  • زردچوبه : يك قاشقق چايخوري
  • نمك : به مقدار لازم
يخمه ترش
طرز تهيه:
1. گوشت را با كمي آب و زردچوبه روي حرارت گذاشته تا نيم پز شود.
2. آلو، به و پر زردآلو را به گوشت اضافه كرده تا نيم پز شود.
3. برنج را اضافه كرده و اجازه دهيد تا غذا كاملا جا افتاده و آب آن كشيده شود. ب
4. عد از پخت آرام آرام غذا را بكوبيد تا هسته‌هاي آلوها گرفته شود. بعد از بيرون آوردن هسته‌ها غذا را با گوشت كوب خوب بكوبيد.
5. سپس شكر را افزوده و مجددا روي حرارت قرار دهيد تا زمانيكه شكر در آن حل شود. يخمه ترش آماده شده را در ظرف مورد نظر ريخته و همراه با نان سرو كنيد. نكته آشپزي:
مقدار شيريني اين غذا بسته به ذائقه شما دارد. مي‌توان از شيره خرما نيز استفاده كرد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد