پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۳۵۵ بازديد
يخمه ترش، خوراك گوشت با طعمي شيرين
گوشت را با كمي آب و زردچوبه روي حرارت گذاشته تا نيم پز شود. آلو، به و پر زردآلو را به گوشت اضافه كرده تا نيم پز شود.
مواد لازم:
يخمه ترش، خوراك گوشت با طعمي شيرين
گوشت را با كمي آب و زردچوبه روي حرارت گذاشته تا نيم پز شود. آلو، به و پر زردآلو را به گوشت اضافه كرده تا نيم پز شود.
مواد لازم:
- آلو : 200 گرم
- پر زرد آلو : 200 گرم
- به (خرد شده) :2 عدد
- گوشت گوسفندي : 250 گرم
- برنج : يك پيمانه
- شكر : 1/2 استكان
- زردچوبه : يك قاشقق چايخوري
- نمك : به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. گوشت را با كمي آب و زردچوبه روي حرارت گذاشته تا نيم پز شود.
2. آلو، به و پر زردآلو را به گوشت اضافه كرده تا نيم پز شود.
3. برنج را اضافه كرده و اجازه دهيد تا غذا كاملا جا افتاده و آب آن كشيده شود. ب
4. عد از پخت آرام آرام غذا را بكوبيد تا هستههاي آلوها گرفته شود. بعد از بيرون آوردن هستهها غذا را با گوشت كوب خوب بكوبيد.
5. سپس شكر را افزوده و مجددا روي حرارت قرار دهيد تا زمانيكه شكر در آن حل شود. يخمه ترش آماده شده را در ظرف مورد نظر ريخته و همراه با نان سرو كنيد. نكته آشپزي:
مقدار شيريني اين غذا بسته به ذائقه شما دارد. ميتوان از شيره خرما نيز استفاده كرد.
1. گوشت را با كمي آب و زردچوبه روي حرارت گذاشته تا نيم پز شود.
2. آلو، به و پر زردآلو را به گوشت اضافه كرده تا نيم پز شود.
3. برنج را اضافه كرده و اجازه دهيد تا غذا كاملا جا افتاده و آب آن كشيده شود. ب
4. عد از پخت آرام آرام غذا را بكوبيد تا هستههاي آلوها گرفته شود. بعد از بيرون آوردن هستهها غذا را با گوشت كوب خوب بكوبيد.
5. سپس شكر را افزوده و مجددا روي حرارت قرار دهيد تا زمانيكه شكر در آن حل شود. يخمه ترش آماده شده را در ظرف مورد نظر ريخته و همراه با نان سرو كنيد. نكته آشپزي:
مقدار شيريني اين غذا بسته به ذائقه شما دارد. ميتوان از شيره خرما نيز استفاده كرد.