اسفناج پنيري

آموزش آشپز رايگان

اسفناج پنيري

۱۶۹ بازديد

اسفناج يكي ازانواع سبزيجاتي است كه باب طبع بسياري ازمردم بوده و همچنين براي بدن بسيار مفيدمحسوب مي شود.از طرفي تركيب آن با شير و پنير طعم خوشايندي به آن مي دهد.

خوراك اسفناج پنيري
EXloxblog.comEX

اسفناج يكي ازانواع سبزيجاتي است كه باب طبع بسياري ازمردم بوده و همچنين براي بدن بسيار مفيدمحسوب مي شود.از طرفي تركيب آن با شير و پنير طعم خوشايندي به آن مي دهد.

خوراك اسفناج پنيري
مواد لازم
  • 4 /1 و 1 پيمانه سينه مرغ پخته و خردشده
  • 1 عدد پياز خردشده
  • به ميزان لازم نمك و فلفل
  • 1 ق چ آرد سفيد
  • 2 پيمانه اسفناج خردشده
  • 1 پيمانه شير
  • 1/2 پيمانه خامه
  • 1/2 پيمانه پنير پارمسان رنده شده
طرز تهيه:
1. فر را با دماي 185 درجه سانتي گراد روشن كنيد تا گرم شود. تكه‌هاي مرغ را به‌صورت مكعب‌هاي يك سانتي خرد كنيد. در يك تابه مناسب مقداري روغن بريزيد و آن را روي حرارت قرار دهيد. اكنون تكه‌هاي مرغ را داخل آن به مدت 5 تا 7 دقيقه سرخ كنيد سپس آنها را از تابه درآوريد و داخل يك ظرف مناسب بريزيد. حالا پياز‌هاي خردشده را داخل همان تابه با مقداري نمك و فلفل بريزيد و آن را هم كمي تفت دهيد.
2. اكنون آرد را بريزيد و به مدت 30 ثانيه آن را با پياز تفت دهيد. در اين زمان اسفناج، شير، خامه و به ميزان لازم نمك و فلفل را داخل تابه بريزيد و خوب هم بزنيد و بگذاريد دو دقيقه روي حرارت بماند. اكنون مرغ هاي سرخ‌شده و 1/2 از پنير پارمسان را هم به مواد اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. صبر كنيد تا مواد كمي غليظ شود.
3. حالا مواد را داخل ظرف مناسبي كه براي گذاشتن داخل فر آماده كرده‌ايد بريزيد. مابقي پنير را هم‌روي آن بپاشيد. ظرف را به مدت 15 دقيقه داخل فر قرار دهيد. در انتها به مدت دو دقيقه شعله بالاي فر را روشن كنيد تا سطح پنير طلايي شود سپس ظرف را از فر درآورده و سرو كنيد.
فوت و فن
اگر مي خواهيد طعم اين غذا كمي ترش شود، در صورت تمايل مي توانيد كمي آبليمو يا آبغوره به آن اضافه كنيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد