ترافلي مخصوص با كلاسها

آموزش آشپز رايگان

ترافلي مخصوص با كلاسها

۱۹۶ بازديد

اين ترافل مخصوص مهمان‌هاي باكلاس است!

ترافل توت فرنگي دسري مناسب و خوش طعم براي مهماني هاست. اميدواريم مورد توجه شما قرار بگيرد.
ارزش غذايي اين دسر براي هر نفر به شرح زير است: 342 كالري انرژي، 10 گرم چربي، 3 گرم چربي اشباع، 11 گرم پروتئين، 54 گرم كربوهيدرات، 2 گرم فيبر، 31 ميلي‌گرم كلسترول، 2 ميلي‌گرم آهن، 396 ميلي‌گرم سديم و 76 ميلي گرم كلسيم دارد. مواد لازم:
  • توت فرنگي: 1 كيلوگرم
  • پنير خامه‌اي: 200 گرم
  • خامه ترش: 1 پيمانه
  • پودرقند: 1 پيمانه
  • شكر دانه ريز: 1 پيمانه + 6 قاشق غذاخوري
  • آرد كيك: 1 پيمانه
  • پودر كاكائو تلخ: ⅓ پيمانه
  • سفيده تخم مرغ: 12 عدد + ½پيمانه
  • پوست رنده‌شده ليموترش: 2 قاشق غذاخوري
  • پودر قهوه آماده: 4 قاشق غذاخوري
  • قهوه آسياب شده: 2 قاشق غذاخوري
  • نمك: 1 قاشق چاي‌خوري
  • وانيل: 1 قاشق چايخوري
  • كرم تارتار: ½1 قاشق چاي‌خوري
ترافل توت فرنگي
EXloxblog.comEX

اين ترافل مخصوص مهمان‌هاي باكلاس است!

ترافل توت فرنگي دسري مناسب و خوش طعم براي مهماني هاست. اميدواريم مورد توجه شما قرار بگيرد.
ارزش غذايي اين دسر براي هر نفر به شرح زير است:
342 كالري انرژي، 10 گرم چربي، 3 گرم چربي اشباع، 11 گرم پروتئين، 54 گرم كربوهيدرات، 2 گرم فيبر، 31 ميلي‌گرم كلسترول، 2 ميلي‌گرم آهن، 396 ميلي‌گرم سديم و 76 ميلي گرم كلسيم دارد. مواد لازم:
  • توت فرنگي: 1 كيلوگرم
  • پنير خامه‌اي: 200 گرم
  • خامه ترش: 1 پيمانه
  • پودرقند: 1 پيمانه
  • شكر دانه ريز: 1 پيمانه + 6 قاشق غذاخوري
  • آرد كيك: 1 پيمانه
  • پودر كاكائو تلخ: ⅓ پيمانه
  • سفيده تخم مرغ: 12 عدد + ½پيمانه
  • پوست رنده‌شده ليموترش: 2 قاشق غذاخوري
  • پودر قهوه آماده: 4 قاشق غذاخوري
  • قهوه آسياب شده: 2 قاشق غذاخوري
  • نمك: 1 قاشق چاي‌خوري
  • وانيل: 1 قاشق چايخوري
  • كرم تارتار: ½1 قاشق چاي‌خوري
ترافل توت فرنگي
طرز تهيه:
1.فر را در دماي 350 درجه سانتي‮گراد گرم كنيد و سيني فر را در طبقه پائين قرار دهيد.
2.آرد و نمك را الك كنيد و كنار بگذاريد.
3.در يك كاسه 12 سفيده‮ تخم مرغ را با يك همزن برقي، با سرعتِ پايين بزنيد تا زماني‮كه سفيده‮ها كف كند (2 دقيقه كافي است).
4.كرمِ تارتار را نيز اضافه كنيد و اين بار مخلوط را با همزن، با سرعتِ متوسط تا زياد بزنيد تا مخلوط كاملاً كف كرده و حالتي مخروطي و شكل‮پذير پيدا كند.
5.به تدريج 1 پيمانه شكر را اضافه كنيد، دوباره مخلوط را با همزن برقي بزنيد. سفيده‮هاي تخم مرغ را به ظرفي بزرگ‮تر منتقل كنيد.
6.⅓ آرد را رويِ سفيده‮ها الك كنيد. با استفاده از يك كاردكِ پلاستيكي آرد را مخلوط كنيد، آنها را از پايينِ ظرف به سمتِ بالا آورده و مخلوط كنيد. سپس به ريختن و مخلوط نمودنِ بقيه آردها در داخلِ مخلوط ادامه دهيد.
7.پوست رنده‌شده ليمو و قهوه را اضافه كنيد.
8.مخلوط را به يك قالب 25 سانتي‮متري منتقل كنيد. يك كارد را داخلِ مخلوط تكان دهيد تا حباب‮هاي هوا از بين بروند. توجه داشته باشيد كه لزومي ندارد قالب را چرب كنيد.
9.سپس قالب را داخلِ فر كه از قبل گرم كرده‮ايد بپزيد تا طلائي شود و زماني‮كه چاقو را در آن فرو مي‮كنيد، تميز بيرون بيايد (حدوداً 54 دقيقه). سپس تابه را واونه كنيد تا كيك خنك شده و بيرون بيايد.
10.با چاقوي تيز كيك را از قسمت ارتفاع به سه قسمت تقسيم كرده و كناري بگذاريد. به اين ترتيب سه كيك با مقطع دايره‌اي با ارتفاع 2 تا 3 سانتيمتر داريد.
11.نصف توت فرنگي را به سه قسمت يا دو نيم تقسيم كنيد. آنها را در كاسه‮اي ريخته و 1 قاشق غذاخوري شكر رويشان بپاشيد و زير و رو كنيد.
12.بقيه توت‌فرنگي ها را نيز خرد كرده و داخلِ ظرفي ديگر بريزيد.
3.13 قاشق غذاخوري شكر و 1 قاشق غذاخوري پودر قهوه آماده را داخلِ آنها ريخته و زير و رو كنيد تا كاملاً مخلوط شوند، سپس آنها را نيز كنار بگذاريد.
14.براي درست كردن كرم قهوه؛ پنير خامه‮اي را با همزن برقي با سرعت متوسط بزنيد تا صاف شود. سپس پودر قند، 1 قاشق غذاخوري پودر قهوه آماده و وانيل را نيز اضافه كرده و هم بزنيد تا خوب مخلوط شوند.
15.پنير خامه‮اي را در كاسه‮اي متوسط ريخته و خامه ترش را نيز به آن اضافه كرده با همزن دستي مخلوط كنيد. كرم قهوه را در دماي اتاق نگه داريد.
16.در يك كاسه تميز ½ پيمانه سفيده‮ تخم‌مرغ را به مدت 2 دقيقه بزنيد تا حالتي كف آلود پيدا كند.
17.سپس سرعت همزن را زياد كرده و 3 قاشق غذاخوري شكر دانه ريز را نيز به آنها اضافه كنيد.
18.مخلوط را آنقدر هم‌بزنيد تا سفيده‮ها حالتي قله مانند و شكل‮پذير پيدا كنند. آن را كنار بگذاريد.
19. 2 قاشق پودر قهوه آماده را با نصف ليوان آب جوش مخلوط كنيد.
20.⅓ از كيك بريده شده را زير 1 ليوان بزرگ قرار دهيد. سپس روي آن را با محلول قهوه به خوبي برس بكشيد.
21.⅓ از كرم قهوه را روي آن بماليد و ½ از مخلوط سفيده تخم مرغ را روي آن قرار دهيد.
22.⅓ از توت فرنگي‮هاي خرد شده را روي آنها قرار داده و رويشان را با پودرِ كاكائو بپوشانيد. يك لايه ديگر را به همين ترتيب تكرار كنيد.
23.براي لايه نهايي آخرين لايه از لايه دوم را با مخلوط اسپرسو برس بكشيد. بقيه توت فرنگي‮ها و خامه اسپرسو و مايع باقي‮مانده را رويشان بريزيد و با پودر كاكائو بپوشانيد.
24.مي‮توانيد اين ترايفل را مستقيماً پس از آماده‮سازي سرو كنيد و يا روي آن را با سلفون بپوشانيد و تا 6 ساعت در يخچال نگهداري كنيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد