خوشمزه ترين پاي بوقلمون
آماده سازي و پخت پاي بوقلمون : 80 دقيقه
مواد لازم جهت تهيه پاي بوقلمون :
خوشمزه ترين پاي بوقلمون
آماده سازي و پخت پاي بوقلمون : 80 دقيقه
مواد لازم جهت تهيه پاي بوقلمون :
خمير شيريني | 2 عدد ( 2 لايه به اندازه ظرف مورد نظر ) |
كره | 4 قاشق غذا خوري |
پياز كوچك و خرد شده | 1 عدد |
ساقه كرفس خرد شده | 2 عدد |
هويج برش خرده | 2 عدد |
جعفري | 3 قاشق غذا خوري |
آويشن | 1 قاشق غذا خوري |
نمك و فلفل | به ميزان لازم |
عصاره مرغ | 2 حبه |
آب | 2 فنجان |
سيب زميني پوست كنده | 3 عدد |
بوقلمون مكعب شده | 1 و 1/2 فنجان |
آرد | 3 قاشق غذا خوري |
شير | 1/2 فنجان |
طرز تهيه پاي بوقلمون :
ابتدا فر را از قبل تا دماي 425 درجه فارنهايت (220 درجه سانتيگراد) گرم كنيد. خمير پاي را كمي با غاتك تخت كرده و فشار دهيد و كنار بگذاريد.
در يك قابلمه بزرگ روي حرارت متوسط 2 قاشق غذا خوري كره را آب كنيد و پياز، كرفس، هويج، جعفري، پونه، و نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد سپس تا زماني كه سبزيجات نرم شوند هم بزنيد تا پخته شود سپس حبه هاي عصاره مرغ و آب را به آن اضافه كنيد. بگذاريد مخلوط خوب پخته شود. سيب زميني را اضافه كرده و بگذاريد تا همه مواد خوب پخته شوند.
در يك تابه متوسط، 2 قاشق غذا خوري كره باقي مانده را آب كنيد. آرد را در تابه ريخته و هم بزنيد سپس شير را اضافه كرده و حرارت را بيشتر كنيد. بوقلمون را به مخلوط اضافه كنيد. سپس مخلوط بوقلمون را به سبزيجات اضافه كرده و خوب هم بزنيد، پختن را تا زماني كه مخلوط غليظ شود ادامه دهيد. اجازه دهيد مخلوط خنك شود سپس روي پاي قرار دهيد. روي پوسته بالايي رول را از مخلوط نهايي پر كنيد. به منظور خروج بخار لازم است 4 شكاف در پوسته بالا و لبه هاي رول ايجاد كنيد.
در فر كه قبلا گرم كرده ايد بگذاريد براي 15 دقيقه بپزد. درجه حرارت فر را به 350 درجه فارنهايت برسانيد. بعد از پختن شعله بالايي فر را روشن كرده تا روي پاي طلايي شود .