پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۲۱ بازديد
تا حالا خوراك لوبيا با عدس و گوشت چرخكرده و با لوبيا قرمز خوردهايد؟ يك غذاي مقوي كه قديميها با قلم آن را درست ميكردند اما حالا بيشتر با گوشت چرخكرده درست ميشود.
EXloxblog.comEXتا حالا خوراك لوبيا با عدس و گوشت چرخكرده و با لوبيا قرمز خوردهايد؟ يك غذاي مقوي كه قديميها با قلم آن را درست ميكردند اما حالا بيشتر با گوشت چرخكرده درست ميشود.
مواد لازم براي 4 نفر
1. لوبيا را يك شب قبل از پخت خيس كنيد و چند بار آب آن را عوض كنيد.
2. لوبياي خيس خورده را با دو ليوان آب روي حرارت ملايم بگذاريد.
3. وقتي لوبيا نيمپز شد، عدس را هم اضافه كنيد.
4. در ظرفي ديگري پياز را نگيني خردكنيد و تفت دهيد.
5. گوشت را به پياز اضافه كنيد و تفت دهيد.
6. گوجهفرنگي، نمك، فلفل، زردچوبه و رب گوجهفرنگي را هم اضافه كنيد و هم بزنيد.
7. وقتي لوبيا و عدس پخت، مخلوط گوشت چرخكرده را به آن اضافه كنيد و بگذاريد 20 دقيقه روي حرارت كم جا بيفتد.
نكته:
عدس را قبل از پخت خيس نكنيد. عدس اگر خيس بخورد، ديگر راحت نميپزد.
- 1 پيمانه لوبيا قرمز
- 2 /1 پيمانه عدس
- 150 گرم گوشت چرخكرده
- 1 عدد پياز
- 1 عدد گوجهفرنگي
- 1 ق س رب گوجهفرنگي
- نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان دلخواه
- آب ليموي تازه به دلخواه
1. لوبيا را يك شب قبل از پخت خيس كنيد و چند بار آب آن را عوض كنيد.
2. لوبياي خيس خورده را با دو ليوان آب روي حرارت ملايم بگذاريد.
3. وقتي لوبيا نيمپز شد، عدس را هم اضافه كنيد.
4. در ظرفي ديگري پياز را نگيني خردكنيد و تفت دهيد.
5. گوشت را به پياز اضافه كنيد و تفت دهيد.
6. گوجهفرنگي، نمك، فلفل، زردچوبه و رب گوجهفرنگي را هم اضافه كنيد و هم بزنيد.
7. وقتي لوبيا و عدس پخت، مخلوط گوشت چرخكرده را به آن اضافه كنيد و بگذاريد 20 دقيقه روي حرارت كم جا بيفتد.
نكته:
عدس را قبل از پخت خيس نكنيد. عدس اگر خيس بخورد، ديگر راحت نميپزد.