بادمجان و تن ماهي (پيش‌ غذاي فوري)

۲۵۲ بازديد

بادمجان شايد يكي از انگشت‌شمار خوردني‌هايي باشد كه بيشتر ما (اگر به آن حساسيت نداشته باشيم) دوستش داريم. شايد شكموهاي زيادي نباشند كه اين يك قلم جنس را در هر لباس و قامتي در هر خوراك و پيش‌خوراك و پس‌خوراكي دلپذير ندانند.

در اين مطلب پيش‌غذاي ساده و راحت را با بادمجان پيشنهاد مي‌كنيم كه با يك قوطي كنسرو ماهي تن و كمي پنير، مزه‌اش فراموش‌نشدني است. اين لقمه كوچك را كه هم بادمجان‌دوستان، دوست دارند و هم مزه‌پسندان، مي‌توان در زماني كمتر از ۴۵ دقيقه آماده كرد. مي‌توانيم مرحله بادمجان‌پزانش را يك روز زودتر هم انجام دهيم، در اين صورت در كمتر از يك ربع، يك مزه غذاي تاييدشده از لحاظ زيبايي هم داريم.
پيش‌ غذاي فوري: بادمجان و ماهي تُن
EXloxblog.comEX

بادمجان شايد يكي از انگشت‌شمار خوردني‌هايي باشد كه بيشتر ما (اگر به آن حساسيت نداشته باشيم) دوستش داريم. شايد شكموهاي زيادي نباشند كه اين يك قلم جنس را در هر لباس و قامتي در هر خوراك و پيش‌خوراك و پس‌خوراكي دلپذير ندانند.

در اين مطلب پيش‌غذاي ساده و راحت را با بادمجان پيشنهاد مي‌كنيم كه با يك قوطي كنسرو ماهي تن و كمي پنير، مزه‌اش فراموش‌نشدني است. اين لقمه كوچك را كه هم بادمجان‌دوستان، دوست دارند و هم مزه‌پسندان، مي‌توان در زماني كمتر از ۴۵ دقيقه آماده كرد. مي‌توانيم مرحله بادمجان‌پزانش را يك روز زودتر هم انجام دهيم، در اين صورت در كمتر از يك ربع، يك مزه غذاي تاييدشده از لحاظ زيبايي هم داريم.
پيش‌ غذاي فوري: بادمجان و ماهي تُن
اهل دلي، شعري درباره اين دستور خوراك گفته كه حيفم آمد نياورمش: «غذاي ساده غيركليشه‌اي فقط با يك كنسرو ماهي و يك بادمجان؛ مجهز به لژ خانوادگي، مجردي، دانشجويي و گلابي»
چه موادي لازم داريم؟ (براي سه‌ تا چهار نفر)
– سه عدد بادمجان – يك قوطي كنسرو ماهي تن (در آب يا روغن زيتون) – يك پياز كوچك رنديده – دو حبه سير رنديده – دو قاشق غذاخوري روغن زيتون بكر – چند پر ريحان تازه يا اسفناج كوچك يا جعفري تازه – دو عدد گوچه فرنگي متوسط خردشده و يك عدد رنده‌شده – يك گلوله پنير موتزارلا (مي‌تواند يك پنير كم نمك، به سليقه خودتان باشد) – نمك و فلفل و ادويه مورد علاقه
پيش‌ غذاي فوري: بادمجان و ماهي تُن
چطور آماده مي‌شود؟
۱- بادمجان‌ها را حلقه‌حلقه مي‌كنيم. با ضخامت تقريبا سه سانتيمتر. روي هر حلقه را با كارد چند خط مي‌بريم. حلقه‌ها را به روغن زيتون آغشته مي‌كنيم. در يك سيني مخصوص فر مي‌چينيم و در فر با دماي ۲۰۰ درجه سانتي‌گراد مي‌گذاريم تا طلايي شود. بعداز آماده شدن، كنار مي‌گذاريم تا خنك شود.
اگر امكان كباب يا گريل كردن بادمجان را داريد، بهتر و خوشمزه‌تر و تُردتر مي‌شود.
۲- با روغن باقي‌مانده، پياز و سير رنديده را تا مرحله طلايي شدن تفت مي‌دهيم. نمك و فلفل و ادويه مي‌زنيم و گوجه‌فرنگي رنده‌شده را اضافه مي‌كنيم. آنقدر هم مي‌زنيم تا‌ آب گوجه خشك شود.
۳- ماهي تن كنسروي را با چنگال تا حد امكان له مي‌كنيم. در بعضي از دستورها كمي پستو سبز را با تكه‌هاي ماهي مخلوط مي‌كنند. بعضي از اين كنسروها كمي شورتر هستند و بايد مراقبِ تراز نمك و ادويه‌اش باشيم.
۴- وقتي همه مواد خنك شدند، ساخت چيزي شبيه ساندويچ را شروع مي‌كنيم. در يك بشقاب، اول يك حلقه بادمجان را مي‌گذاريم و بعد كمي از ماهي له‌شده، يك حلقه گوجه‌فرنگي و يك حلقه نازك از پنير موتزارلا و روي آن كمي از سُس پياز و سيرداغ مي‌ريزيم. آخرين لايه بايد يك حلقه ديگر از بادمجان باشد تا اين ساندويج بسته شود. آخرين مرحله مي‌تواند كمي سبزي تازه باشد كه كنار يا روي ساندويچ مي‌گذاريم تا مزه اين بادمجان را دلپذيرتر كند.
پيش‌ غذاي فوري: بادمجان و ماهي تُن
شايد اين ساندويچ كوچك يا لقمه يكي از بهترين پيش‌خوراك‌هايي باشد كه ايتاليايي‌ها مي‌خورند. با اين تفاوت كه آنها معمولا بادمجان را در روغن فراوان تقريبا خشك مي‌كنند و مزه خوبش با كمي كالري بيشتر همراه مي‌شود و ناسالم‌تر است. براي اين پيش‌غذا چند دستور وجود دارد كه شايد يكي از سالم‌ترين‌هايش كبابي كردن آن يا درست‌كردنش در فر باشد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد