خاگينه يكي از غذاهاي سنتي ايران است. دراين مقاله طرز تهيه خاگينه هويج را آموزش مي دهيم.
مواد لازم براي خاگينه هويج :
خاگينه يكي از غذاهاي سنتي ايران است. دراين مقاله طرز تهيه خاگينه هويج را آموزش مي دهيم.
مواد لازم براي خاگينه هويج :
هويج متوسط پوست گرفته و رنده يا پوره شده : 4 عدد تخم مرغ : 4 تا 5 عدد بادام خرد شده : يك پيمانه پودر پسته يا نارگيل : نصف پيمانه دارچين : 2 قاشق مرباخوري روغن : به مقدار لازم
مواد لازم براي شربت خاگينه :
شكر: يك پيمانه آب : دو پيمانه آب ليمو : يك قاشق غذاخوري زعفران آب شده : يك قاشق غذاخوري
طرز تهيه خاگينه هويج:
در ظرف مناسب تخم مرغ ها را بشكنيد و با چنگال هم بزنيد تا كاملا زرده و سفيده مخلوط شود. هويج هاي رنده شده را به تخم مرغ ها اضافه كنيد. در تابه اي مستطيل شكل روغن رااضافه كنيد؛ سپس مخلوط هويج و تخم مرغ را اضافه كنيد و در فر با دماي ۲۰۰ درجه سانتي گراد قرار دهيد. بعد از چند دقيقه خاگينه را از فر درآوريد . خاگينه را رول كنيد ( يا به شكل مستطيل برش بزنيد) و از شربت آماده شده روي آن بريزيد و آن را براي ۲۰ تا ۳۰ دقيقه ديگر در فر با دماي ۱۵۰ درجه سانتي گراد قرار دهيد تا شربت جذب خاگينه شود، آن را از فر درآوريد و با پودر پسته يا نارگيل ، دارچين وبادام تزيين كنيد.
طرز تهيه شربت خاگينه هويج :
شكر و آب را در قابلمه به جوش بياوريد سپس حرارت را كم كنيد تا شربت قوام پيدا كند. آب ليمو و زعفران را اضافه كنيد و اجازه دهيد چند جوش بزند. سپس از روي حرارت برداريد.