خاگينه هويج

آموزش آشپز رايگان

خاگينه هويج

۱۹۳ بازديد

خاگينه هويج

خاگينه يكي از غذاهاي سنتي ايران است. دراين مقاله طرز تهيه خاگينه هويج را آموزش مي دهيم.

مواد لازم براي خاگينه هويج :
EXloxblog.comEX

خاگينه هويج

خاگينه يكي از غذاهاي سنتي ايران است. دراين مقاله طرز تهيه خاگينه هويج را آموزش مي دهيم.

مواد لازم براي خاگينه هويج :

هويج متوسط پوست گرفته و رنده يا پوره شده : 4 عدد تخم مرغ : 4 تا 5 عدد بادام خرد شده : يك پيمانه پودر پسته يا نارگيل : نصف پيمانه دارچين : 2 قاشق مرباخوري روغن : به مقدار لازم

مواد لازم براي شربت خاگينه :

شكر: يك پيمانه آب : دو پيمانه آب ليمو : يك قاشق غذاخوري زعفران آب شده : يك قاشق غذاخوري

طرز تهيه خاگينه هويج:

در ظرف مناسب تخم مرغ ها را بشكنيد و با چنگال هم بزنيد تا كاملا زرده و سفيده مخلوط شود. هويج هاي رنده شده را به تخم مرغ ها اضافه كنيد. در تابه اي مستطيل شكل روغن رااضافه كنيد؛ سپس مخلوط هويج و تخم مرغ را اضافه كنيد و در فر با دماي ۲۰۰ درجه سانتي گراد قرار دهيد. بعد از چند دقيقه خاگينه را از فر درآوريد . خاگينه را رول كنيد ( يا به شكل مستطيل برش بزنيد) و از شربت آماده شده روي آن بريزيد و آن را براي ۲۰ تا ۳۰ دقيقه ديگر در فر با دماي ۱۵۰ درجه سانتي گراد قرار دهيد تا شربت جذب خاگينه شود، آن را از فر درآوريد و با پودر پسته يا نارگيل ، دارچين وبادام تزيين كنيد.

طرز تهيه شربت خاگينه هويج :

شكر و آب را در قابلمه به جوش بياوريد سپس حرارت را كم كنيد تا شربت قوام پيدا كند. آب ليمو و زعفران را اضافه كنيد و اجازه دهيد چند جوش بزند. سپس از روي حرارت برداريد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد