پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۱۳ بازديد
آش دوغ اردبيلي ها خيلي معروف است. اما آش رشته مردم اين شهر هم دست كمي از آش دوغ شان ندارد. آش خوشمزه و خوش رنگ و لعابي كه در زير سايه اسم معروف آش ماست، كمي گمنام مانده است. اگر هوس آش رشته، آن هم از نوع متفاوت و پر ملاط كرده ايد، حتما اين آش مردم اردبيل ( كه نام باستاني اش آرتاويل است) را امتحان كنيد.

آش دوغ اردبيلي ها خيلي معروف است. اما آش رشته مردم اين شهر هم دست كمي از آش دوغ شان ندارد. آش خوشمزه و خوش رنگ و لعابي كه در زير سايه اسم معروف آش ماست، كمي گمنام مانده است. اگر هوس آش رشته، آن هم از نوع متفاوت و پر ملاط كرده ايد، حتما اين آش مردم اردبيل ( كه نام باستاني اش آرتاويل است) را امتحان كنيد.

- 2 /1 پيمانه عدس
- 2 /1 پيمانه لوبيا سفيد و لوبيا قرمز
- 2 /1 پيمانه نخود
- 1 پيمانه آلو زرد ترش و شيرين
- 2 عدد پياز بزرگ (سرخ شود)
- 2 ق س رب گوجه
- 2 ق س نعنا داغ
- زرد چوبه ، ادويه ، نمك و فلفل
- رشته به ميزان لازم
- آب قلم يا گوشت به ميزان لازم
- 400 گرم سبزي آش
- روغن مقداري
1. همه حبوبات را جداگانه خيس كنيد.
2. حبوبات را به جز عدس، بگذاريد بپزند.
3. بعد از يك ساعت و نيم، عدس و آب قلم يا گوشت را به حبوبات اضافه كنيد و بگذاريد بپزد.
4. پياز سرخ كرده را با زردچوبه ، ادويه و رب گوجه تفت دهيد.
5. حالا پياز و مخلفاتش را به همراه نعنا داغ ، آلو زرد و سبزي داخل آش بريزيد.
6. وقتي كه همه مواد پخت، رشته را هم اضافه كنيد.
7. وقتي رشته را ريختيد، نمك و فلفل را هم بريزيد. اما اول غذا را بچشيد، اگر احتياج به نمك داشت اضافه كنيد.