طرز تهيه كيك گردويي با ارده و شيره انگور

۱۸۶ بازديد

ابتدا تخم‌مرغ‌ها به مدت 5 دقيقه خوب هم مي‌زنيم تا حجيم شوند سپس روغن و كره نرم‌شده در محيط را به آن اضافه كرده و هم مي‌زنيم.

مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 2 ليوان
  • كره 30 گرم
  • روغن مايع 1/2 ليوان
  • بيكينگ پودر 1 قاشق چاي خوري
  • شيره انگور 1 ليوان
  • گردو 1 ليوان خرد شده
  • ارده 1/2 ليوان
  • وانيل 1/4 قاشق چاي خوري
طرز تهيه كيك گردويي با ارده و شيره انگور
EXloxblog.comEX

ابتدا تخم‌مرغ‌ها به مدت 5 دقيقه خوب هم مي‌زنيم تا حجيم شوند سپس روغن و كره نرم‌شده در محيط را به آن اضافه كرده و هم مي‌زنيم.

مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 2 ليوان
  • كره 30 گرم
  • روغن مايع 1/2 ليوان
  • بيكينگ پودر 1 قاشق چاي خوري
  • شيره انگور 1 ليوان
  • گردو 1 ليوان خرد شده
  • ارده 1/2 ليوان
  • وانيل 1/4 قاشق چاي خوري
طرز تهيه كيك گردويي با ارده و شيره انگور
طرز تهيه:
1. ابتدا تخم‌مرغ‌ها به مدت 5 دقيقه خوب هم مي‌زنيم تا حجيم شوند سپس روغن و كره نرم‌شده در محيط را به آن اضافه كرده و هم مي‌زنيم.
2. شيره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه مي‌دهيم ، نيمي از گردو و وانيل را ريخته و در انتها آرد و بيكينگ‌پودر را الك كرده و با مواد كاملا مخلوط مي‌كنيم.
3. مواد را در قالب چرب‌شده ريخته و روي آن نيمي ديگر از گردوها را مي‌ريزيم و در فر از قبل گرم‌شده با دماي 180 - 200 درجه سانتي‌گراد به مدت 45 دقيقه - 1 ساعت قرار مي‌دهيم.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد