پانكوي ايتاليايي

آموزش آشپز رايگان

پانكوي ايتاليايي

۱۸۹ بازديد

فر را روي درجه ي 450 درجه فارنهايت گرم كرده و روي سيني نچسب فر، روغن اسپري كنيد. ميتوانيد به وسيله برس روغن را به كف سيني بماليد.

مواد لازم:
  • سفيده تخم مرغ : 3 عدد
  • سس خردل : يك قاشق سوپخوري
  • نان ايتاليايي خرد شده : يك فنجان
  • پنير پارمزان كم چرب : 4/1 فنجان
  • مرغ بدون استخوان : 4 قطعه
  • سس سركه و نمك گرم : 4/3 فنجان
  • كلم فرانسوي : به دلخواه
پانكوي ايتاليايي
EXloxblog.comEX

فر را روي درجه ي 450 درجه فارنهايت گرم كرده و روي سيني نچسب فر، روغن اسپري كنيد. ميتوانيد به وسيله برس روغن را به كف سيني بماليد.

مواد لازم:
  • سفيده تخم مرغ : 3 عدد
  • سس خردل : يك قاشق سوپخوري
  • نان ايتاليايي خرد شده : يك فنجان
  • پنير پارمزان كم چرب : 4/1 فنجان
  • مرغ بدون استخوان : 4 قطعه
  • سس سركه و نمك گرم : 4/3 فنجان
  • كلم فرانسوي : به دلخواه
پانكوي ايتاليايي
1. فر را روي درجه ي 450 درجه فارنهايت گرم كرده و روي سيني نچسب فر، روغن اسپري كنيد. ميتوانيد به وسيله برس روغن را به كف سيني بماليد.
2. سفيده تخم مرغ با چنگال يا همزن دستي خوب بزنيد تا از حالت لختگي در آيد و سپس سس خردل را به سفيده تخم مرغ اضافه كنيد و اين مخلوط را در ظرف كم عمقي مانند بشقاب بريزيد.
3. در ظرف ديگري پنير و خرده نانها مخلوط كنيد ( به جاي خرده نان ميتوانيد از پودر سوخاري يا كورن فلكس استفاده كنيد. اين مخلوط را نيز درون ظرف كم عمقي بريزيد و كنار بگذاريد.
4 . تكه هاي مرغ را ابتدا داخل آرد سپس بغلطانيد سپس درون سفيده تخم مرغ غلطانده و پس از آن داخل خرده نانها قرار دهيد و خرده نان يا پودر سوخاري را با دست روي آن بريزيد. طوري كه تمام قسمتهاي مرغ آغشته به پودر سوخاري گردد.
5. تكه هاي مرغ آماده را درون سيني فري كه از قبل چرب كرده ايد بچينيد و در دماي 450 درجه به مدت 15 دقيقه در فر قرار دهيد.اگر ‌مي‌خواهيد روي آنها طلايي شود يك دقيقه بيشتر بگذاريد در فر بماند.
6. غذا آماده است و آن را با سس سركه و نمك سرو كنيد ‌مي‌توانيد براي تزئين از سالاد كلم هم استفاده كنيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد