مواد لازم جهت تهيه ته چين ماهي:
فيله ماهي ۵۰۰ گرم
برنج ۴ پيمانه
تره ۱۰۰ گرم
جعفري ۱۰۰ گرم
گشنيز ۱۰۰ گرم
مواد لازم جهت تهيه ته چين ماهي:
فيله ماهي ۵۰۰ گرم
برنج ۴ پيمانه
تره ۱۰۰ گرم
جعفري ۱۰۰ گرم
گشنيز ۱۰۰ گرم
شويد ۱۰۰ گرم
كره ۲۵ گرم
روغن مايع ۶ قاشق غذا خوري
آبليمو ۲ قاشق غذا خوري
زعفران ۲ قاشق غذا خوري
پودر سير ۱ قاشق غذا خوري
نمك ۲ قاشق غذا خوري
فلفل سياه ۱ قاشق غذا خوري
طرز تهيه ته چين ماهي :
برنج را از يكساعت قبل با آب و ۱ قاشق غذاخوري نمك خيس مي كنيم.
كره را در تابه اي آب كرده و ماهي ها ترجيحاً ماهي تيلا پيا را بطوريكه تمام سطح تابه را بپوشاند.
به همراه نمك، فلفل، آبليمو، زعفران آبكرده و پودر سير در تابه قرار داده و يك طرف آنها را سرخ مي كنيم.
طرف ديگر را برگردانده و اجازه مي دهيم در مرحله بعد سرخ شود.
برنج را در قابلمه ي ديگري به همراه سبزي و كره و روغن ريخته و بعد از خشك شدن آب برنج آنرا روي ماهي ها ريخته و با كفگير روي سطح برنج را فشار مي دهيم تا برنج فشرده شده و ته چين بهتري داشته باشيم.
بعد از يكساعت ته چين ماهي برشته را در ظرفي بر مي گردانيم و غذا آماده سرو كردن است