ته چين ماهي غذاي مجلسي

آموزش آشپز رايگان

ته چين ماهي غذاي مجلسي

۱۸۶ بازديد

fish-butts-china

مواد لازم جهت تهيه ته چين ماهي:

فيله ماهي ۵۰۰ گرم

برنج ۴ پيمانه

تره ۱۰۰ گرم

جعفري ۱۰۰ گرم

گشنيز ۱۰۰ گرم

EXloxblog.comEX

fish-butts-china

مواد لازم جهت تهيه ته چين ماهي:

فيله ماهي ۵۰۰ گرم

برنج ۴ پيمانه

تره ۱۰۰ گرم

جعفري ۱۰۰ گرم

گشنيز ۱۰۰ گرم

شويد ۱۰۰ گرم

كره ۲۵ گرم

روغن مايع ۶ قاشق غذا خوري

آبليمو ۲ قاشق غذا خوري

زعفران ۲ قاشق غذا خوري

پودر سير ۱ قاشق غذا خوري

نمك ۲ قاشق غذا خوري

فلفل سياه ۱ قاشق غذا خوري

طرز تهيه ته چين ماهي :

برنج را از يكساعت قبل با آب و ۱ قاشق غذاخوري نمك خيس مي كنيم.

كره را در تابه اي آب كرده و ماهي ها ترجيحاً ماهي تيلا پيا را بطوريكه تمام سطح تابه را بپوشاند.

به همراه نمك، فلفل، آبليمو، زعفران آبكرده و پودر سير در تابه قرار داده و يك طرف آنها را سرخ مي كنيم.

طرف ديگر را برگردانده و اجازه مي دهيم در مرحله بعد سرخ شود.

برنج را در قابلمه ي ديگري به همراه سبزي و كره و روغن ريخته و بعد از خشك شدن آب برنج آنرا روي ماهي ها ريخته و با كفگير روي سطح برنج را فشار مي دهيم تا برنج فشرده شده و ته چين بهتري داشته باشيم.

بعد از يكساعت ته چين ماهي برشته را در ظرفي بر مي گردانيم و غذا آماده سرو كردن است

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد