غذاي گلپايگاني‌ها؛ گوشت و نخودآب

۱۹۵ بازديد

آبگوشت قطعا غذاي لذيذي است. براي همين هم هست كه مردم هر شهر براي خودشان يك آبگوشت مخصوص دارند. مردم گلپايگان با گوشت بره تازه آبگوشتي خوش طعم درست مي‌كنند كه فقط مخصوص اين شهر است.

غذاي گلپايگاني‌ها؛ گوشت و نخودآب
EXloxblog.comEX

آبگوشت قطعا غذاي لذيذي است. براي همين هم هست كه مردم هر شهر براي خودشان يك آبگوشت مخصوص دارند. مردم گلپايگان با گوشت بره تازه آبگوشتي خوش طعم درست مي‌كنند كه فقط مخصوص اين شهر است.

غذاي گلپايگاني‌ها؛ گوشت و نخودآب
مواد لازم براي 4 نفر
  • 300 گرم گوشت آبگوشتي بره
  • 2 عدد پياز
  • 1 پيمانه نخود
  • 1 پيمانه برنج
  • 2/1 پيمانه ماش
  • 2 ق س رب گوجه‌فرنگي
  • 1 عدد گوجه‌فرنگي
  • نمك، فلفل و زردچوبه به اندازه دلخواه

طرز تهيه:
1. نخود وماش را قبل از اينكه بپزيد حتما خيس كنيد
2. گوشت را با پيازها و بدون هيچ ادويه‌اي با چهار ليوان آب بگذاريد تا بپزد.
3. نخود و ماش را هر كدام جداگانه بپزيد.
4. وقتي نخود و ماش پخت امتحان كنيد ببينيد گوشت پخته يا نه. اگر گوشت پخته بود نخود و ماش را به آن اضافه كنيد.
5. برنج را بشوييد و داخل آبگوشت بريزيد.
6. گوجه‌فرنگي نگيني شده، نمك، فلفل، زردچوبه و رب گوجه را هم اضافه كنيد و بگذاريد نيم ساعت براي خودش بجوشد و جا بيفتد.
نكته:
اگر به گوشتي كه در حال پختن است نمك بزنيد، ديرتر مي پزد. بهتر است نمك را بعد از اينكه گوشت پخت به آن اضافه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد