آبگوشت قطعا غذاي لذيذي است. براي همين هم هست كه مردم هر شهر براي خودشان يك آبگوشت مخصوص دارند. مردم گلپايگان با گوشت بره تازه آبگوشتي خوش طعم درست ميكنند كه فقط مخصوص اين شهر است.
EXloxblog.comEXآبگوشت قطعا غذاي لذيذي است. براي همين هم هست كه مردم هر شهر براي خودشان يك آبگوشت مخصوص دارند. مردم گلپايگان با گوشت بره تازه آبگوشتي خوش طعم درست ميكنند كه فقط مخصوص اين شهر است.
- 300 گرم گوشت آبگوشتي بره
- 2 عدد پياز
- 1 پيمانه نخود
- 1 پيمانه برنج
- 2/1 پيمانه ماش
- 2 ق س رب گوجهفرنگي
- 1 عدد گوجهفرنگي
- نمك، فلفل و زردچوبه به اندازه دلخواه
طرز تهيه:
1. نخود وماش را قبل از اينكه بپزيد حتما خيس كنيد
2. گوشت را با پيازها و بدون هيچ ادويهاي با چهار ليوان آب بگذاريد تا بپزد.
3. نخود و ماش را هر كدام جداگانه بپزيد.
4. وقتي نخود و ماش پخت امتحان كنيد ببينيد گوشت پخته يا نه. اگر گوشت پخته بود نخود و ماش را به آن اضافه كنيد.
5. برنج را بشوييد و داخل آبگوشت بريزيد.
6. گوجهفرنگي نگيني شده، نمك، فلفل، زردچوبه و رب گوجه را هم اضافه كنيد و بگذاريد نيم ساعت براي خودش بجوشد و جا بيفتد.
نكته:
اگر به گوشتي كه در حال پختن است نمك بزنيد، ديرتر مي پزد. بهتر است نمك را بعد از اينكه گوشت پخت به آن اضافه كنيد.