پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۹۴ بازديد
مواد لازم :
شكر | 1 پيمانه سرخالي |
آب تمشك يا raspberry | 2 پيمانه |
ماست معمولي | 1/2 پيمانه |
آب | 1/2 پيمانه |
پودر ژلاتين | 1 قاشق سوپخوري |
طرز تهيه:
آب و پودر ژلاتين را در ظرفي مخلوط كنيد و روي بخار آب قرار دهيد، تا پودر ژلاتين در آب حل شود.
آب تمشك و شكر را مخلوط نموده و روي حرارت قرار دهيد و هم بزنيد تا شكر در آب تمشك حل شود.
سپس محلول ژلاتين را اضافه نموده، بمدت چهل و پنج دقيقه در يخچال قرار دهيد، تا نيم بند شود.
بعد ماست را به مواد فوق الذكر اضافه كنيد. با همزن برقي هم بزنيد، تا با ماست كاملاَ مخلوط شود.
مواد را به چهار قسمت تقسيم كنيد، و داخل چهار گيلاس پايه دار بريزيد. سپس به مدت نه ساعت در يخچال قرار دهيد تا ببندد .