مواد لازم:
بادمجان ورقه شده بلند | به ميزان دلخواه |
اسفناج | 50گرم |
زيتون سياه خرد | 100گرم |
پنير فتا | 100گرم |
پياز داغ | 3 قاشق سوپ خوري |
نمك، پاپريكا، پودر سير | به ميزان لازم |
كاپاريس | 3 قاشق سوپخوري |
جعفري خرد شده | يك قاشق سوپ خوري |
مواد سس:
آب گوشت | يك پيمانه |
رب | 2 قاشق سوپ خوري |
پياز داغ | يك قاشق سوپ خوري |
فلفل دلمهاي رنده شده | 2 قاشق سوپ خوري |
سير سرخ شده | يك قاشق چايخوري |
روغن زيتون | يك قاشق سوپ خوري |
نمك، فلفل و ادويههاي دلخواه | به مقدار لازم |
روش تهيه:
در ابتدا بادمجانها را به صورت نواري و بلند برش داده و در آب و نمك قرار دهيد سپس آن را خارج كرده و پس از خشك شدن آن را در روغن سرخ كنيد تا كمي برشته شود.
روش تهيه مواد مياني رول:
1 - پنير سفيد را خرد كرده و به همراه زيتون سياه خرد شده و كاپاريس (خاويار دريايي كه در اروميه كشت مي شود و از فروشگاه هاي مواد غذايي قابل تهيه است.) و جعفري مخلوط نماييد.
2 - از مواد به اندازه يك قاشق سوپخوري روي هر بادمجان گذاشته و سپس آن را رول كنيد.
3 - با كمك خلال دندان آنها را فيكس كرده و سپس در يك ظرف مناسب فر قرار دهيد.
4 - سس را آماده نماييد به اين ترتيب كه رب را ابتدا با كمي روغن تفت دهيد تا بوي خامي آن برود و سپس به آن آب گوشت و پياز داغ و فلفل دلمهاي رنده شده آب گرفته را اضافه نماييد.
5 - ادويههاي دلخواه را زده و 5 دقيقه روي حرارت ملايم قرار دهيد.
6 - سپس سس را روي رولها داده و در فر 180 درجه براي مدت 10 دقيقه قرار دهيد تا رولها مزهدار شوند.