طرز تهيه رول بادمجان

آموزش آشپز رايگان

طرز تهيه رول بادمجان

۲۸۳ بازديد

روش پخت رول بادمجان, روش تهيه مواد مياني رول بادمجان
مواد لازم:

بادمجان ورقه شده بلند به ميزان دلخواه
اسفناج 50گرم
زيتون سياه خرد 100گرم
پنير فتا 100گرم
پياز داغ 3 قاشق سوپ خوري
نمك، ‌پاپريكا،‌ پودر سير به ميزان لازم
كاپاريس 3 قاشق سوپ‌خوري
جعفري خرد شده يك قاشق سوپ خوري


مواد سس:

آب گوشت يك پيمانه
رب 2 قاشق سوپ خوري
پياز داغ يك قاشق سوپ خوري
فلفل دلمه‌اي رنده شده 2 قاشق سوپ خوري
سير سرخ شده يك قاشق چايخوري
روغن زيتون يك قاشق سوپ خوري
نمك، ‌فلفل و ادويه‌هاي دلخواه به مقدار لازم


روش تهيه:
در ابتدا بادمجان‌ها را به صورت نواري و بلند برش داده و در آب و نمك قرار دهيد سپس آن را خارج كرده و پس از خشك شدن آن را در روغن سرخ كنيد تا كمي برشته شود.

روش تهيه مواد مياني رول:
1 - پنير سفيد را خرد كرده و به همراه زيتون سياه خرد شده و كاپاريس (خاويار دريايي كه در اروميه كشت مي شود و از فروشگاه هاي مواد غذايي قابل تهيه است.) و جعفري مخلوط نماييد.
2 - از مواد به اندازه يك قاشق سوپخوري روي هر بادمجان گذاشته و سپس آن را رول كنيد.
3 - با كمك خلال دندان آنها را فيكس كرده و سپس در يك ظرف مناسب فر قرار دهيد.
4 - سس را آماده نماييد به اين ترتيب كه رب را ابتدا با كمي روغن تفت دهيد تا بوي خامي آن برود و سپس به آن آب گوشت و پياز داغ و فلفل دلمه‌اي رنده شده آب گرفته را اضافه نماييد.
5 - ادويه‌هاي دلخواه را زده و 5 دقيقه روي حرارت ملايم قرار دهيد.
6 - سپس سس را روي رول‌ها داده و در فر 180 درجه براي مدت 10 دقيقه قرار دهيد تا رول‌ها مزه‌دار شوند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد