تعداد: 12 نفر
زمان آماده سازي: 20 دقيقه
زمان پخت: 20 دقيقه
مواد لازم :
سينه مرغ بدون پوست و استخوان | نيم كيلو |
فلفل سبز | 2 عدد |
فلفل قرمز چيلي | 1 عدد |
پنير چدار يا موزارلا رنده شده (در صورت امكان پنير مونتري استفاده كنيد) | 1.5 پيمانه |
تورتيلا | 6 عدد |
روغن زيتون | يك قاشق غذاخوري |
گوجه فرنگي بي دانه و خرد شده (يك عدد گوجه فرنگي ريز) | نيم پيمانه |
پيازچه خرد شده (قسمت سبز آن) | سه قاشق غذاخوري |
گشنيز يا ريحان تازه خرد شده | يك قاشق غذاخوري |
طرز پخت :
1. مرغ را رشته رشته خرد و سرخ كنيد تا كاملا بپزد.
2. تخم هاي فلفل ها را خارج كنيد و آنها را باريك برش دهيد.
3. روغن را داخل تابه بريزيد، فلفل ها، پيازچه و مرغ را حدود 10 دقيقه تفت دهيد تا زمانيكه كه سبزيجات كمي نرم شوند.
4. مقداري از مواد را روي نيمي از هر كدام از تورتيلاها بريزيد و روي آنها پنير بپاشيد. تورتيلا را از وسط تا كنيد و آنها را داخل سيني فر قرار دهيد تا زمانيكه كه كسادياها طلايي و پنيرها آب شوند. اين روند حدود 10 دقيقه زمان نياز دارد.
5. براي سرو اين غذا بايد كساديا را از وسط نصف و با سس سالسا تزئين كنيد.
ارزش غذايي :
• كالري: 124
• چربي: 5 گرم
• كلسترول: 24 ميلي گرم
• چربي اشباع شده: 2 گرم
• كربوهيدرات: 11 گرم
• چربي اشباع نشده: 1 گرم
• سديم: 238 ميلي گرم
• پتاسيم: 331 ميلي گرم