طرز تهيه كساديا مرغ و فلفل ( پيش غذاي مكزيكي )

۴۱۸ بازديد

طرز تهيه كساديا مرغ و فلفل, نحوه پخت كساديا مرغ
تعداد: 12 نفر
زمان آماده سازي: 20 دقيقه
زمان پخت: 20 دقيقه

مواد لازم :

سينه مرغ بدون پوست و استخوان نيم كيلو
فلفل سبز 2 عدد
فلفل قرمز چيلي 1 عدد
پنير چدار يا موزارلا رنده شده (در صورت امكان پنير مونتري استفاده كنيد) 1.5 پيمانه
تورتيلا 6 عدد
روغن زيتون يك قاشق غذاخوري
گوجه فرنگي بي دانه و خرد شده (يك عدد گوجه فرنگي ريز) نيم پيمانه
پيازچه خرد شده (قسمت سبز آن) سه قاشق غذاخوري
گشنيز يا ريحان تازه خرد شده يك قاشق غذاخوري


طرز پخت :
1. مرغ را رشته رشته خرد و سرخ كنيد تا كاملا بپزد.
2. تخم هاي فلفل ها را خارج كنيد و آنها را باريك برش دهيد.
3. روغن را داخل تابه بريزيد، فلفل ها، پيازچه و مرغ را حدود 10 دقيقه تفت دهيد تا زمانيكه كه سبزيجات كمي نرم شوند.
4. مقداري از مواد را روي نيمي از هر كدام از تورتيلاها بريزيد و روي آنها پنير بپاشيد. تورتيلا را از وسط تا كنيد و آنها را داخل سيني فر قرار دهيد تا زمانيكه كه كسادياها طلايي و پنيرها آب شوند. اين روند حدود 10 دقيقه زمان نياز دارد.
5. براي سرو اين غذا بايد كساديا را از وسط نصف و با سس سالسا تزئين كنيد.

ارزش غذايي :
• كالري: 124
• چربي: 5 گرم
• كلسترول: 24 ميلي گرم
• چربي اشباع شده: 2 گرم
• كربوهيدرات: 11 گرم
• چربي اشباع نشده: 1 گرم
• سديم: 238 ميلي گرم
• پتاسيم: 331 ميلي گرم

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد