كيك اسپاگتي با اسفناج و پنير

۳۰۰ بازديد

  • نوع غذا: پاستا، لازانيا، اسپاگتي
  • وعده غذايي: شام عصرانه
  • زمان پخت : 30دقيقه
  • زمان آماده سازي مواد: 35دقيقه


مواد لازم مناسب براي 8 نفر

  • خامه : 600 ميلي‌ليتر
  • تخم‌مرغ : 4 عدد بزرگ
  • نمك و فلفل سياه تازه : به مقدار لازم
  • پنير چدار خرد شده : 60 گرم
  • تركيب پنيرهاي معطر خرد شده :60 گرم
  • اسفناج تازه خرد شده : 2 دسته
  • فلفل تازه تند خرد شده : يك عدد
  • گوجه فرنگي خشك شده : 140 گرم
  • اسپاگتي پخته شده : 400 گرم
  • كره : يك قاشق غذاخوري
  • گل مريم خرد شده : چند برگ

وقتي داشتم روي كتاب آشپزي ايتاليايي‌ام كار مي‌كردم اين دستور را پيدا كردم.اين كيك با ظاهري شبيه به املت اشتهاي شما را تحريك مي‌كند.

دستور پخت:

1. فر را روي دماي 180 درجه سانتي‌گراد يا 350 درجه فارنهايت يا درجه 4 فر روشن كنيد.

2. در يك كاسه بزرگ خامه و تخم‌مرغ را با نمك و فلفل مخلوط كنيد. پنيرها را هم اضافه كنيد و بزنيد. سپس اسفناج خرد شده، فلفل خرد شده و گوجه فرنگي‌ها را اضافه كنيد. در آخر اسپاگتي پخته را به آن اضافه كنيد و بدون اينكه له شود خوب با هم مخلوط كنيد.

3. كره را در قالبي كه حدود 11 اينچ قطر داشته باشد آب كنيد. دقت كنيد كه كره را خوب بچرخانيد تا كناره‌هاي قالب به آن آغشته شوند.

4. اسپاكتي را به آرامي در قالب بريزيد و روي آن را صاف كنيد. مريم گلي را اضافه كنيد و قالب را براي 30 دقيقه در فر بگذاريد تا لايه‌هاي بالايي اسپاگتي برشته شوند.

ارزش غذايي براي هر نفر:

  • كالري : 716، 36%
  • كربوهيدرات : 39.1 گرم، 17%
  • قند : 3.8 گرم، 4%
  • چربي : 55.2 گرم، 79%
  • چربي‌هاي اشباع : 28.7 گرم، 143%
  • پروتئين : 15.5 گرم، 34%

(درصدها بر حسب مقدار نياز روزانه يك زن عادي به مواد غذايي است.)
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد