طرزتهيه: ادويه وفلفل وسيركوبيده را با آن مخلوط كرده وداخل فلفلها را با اين مواد پر مي كنيم،فلفلها رادر قابلمه چيده روي آتش ملايم قرار مي دهيم ،سس گوجه فرنگي يا سركه ويا آبليمو (سركه بهتراست) را با آرد گندم و پودر دارچين مخلوط كرده وروي دلمه ها مي ريزيم . پس از پختن دلمه ها را در ديس چيده وبا جعفري وليموترش تزئين مي كنيم وسرسفره قرار مي دهيم.. |
پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۶۶ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد