فلفل فرنگي با سس

آموزش آشپز رايگان

فلفل فرنگي با سس

۳۱۰ بازديد

Imageمواد لازم :

پياز 2 فنجان

روغن زيتون 4 قاشق سوپخوري

اكليل الجبل 0.25 قاشق مرباخوري

فلفل سياه 0.25 قاشق سوپخوري

فلفل فرنگي شيرين 4 فنجان

سس گوجه فرنگي 4 قاشق سوپخوري

جعفري ساطوري شده 2 قاشق سوپخوري

نمك 2.5 قاشق مرباخوري

طرز تهيه :

روغن را در ديگچه آب نموده و پياز را در آن سرخ كنيد . قطعات فلفل فرنگي ، سس گوجه فرنگي ، نمك ، فلفل سياه و اكليل الجبل را در آن ريخته رويآتش ملايم بمدت 25 دقيقه بپزيد و موقعي كه فلفل فرنگي نرم شد آن را از رويآتش برداشته رويش جعفري خرد كرده بپاشيد و ميل كنيد .

ضمنا اگر بخاهيد ميتوانيد اكليل الجبل را نريزيد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد