پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۳۱۰ بازديد
پياز 2 فنجان روغن زيتون 4 قاشق سوپخوري اكليل الجبل 0.25 قاشق مرباخوري فلفل سياه 0.25 قاشق سوپخوري فلفل فرنگي شيرين 4 فنجان سس گوجه فرنگي 4 قاشق سوپخوري جعفري ساطوري شده 2 قاشق سوپخوري نمك 2.5 قاشق مرباخوري طرز تهيه : روغن را در ديگچه آب نموده و پياز را در آن سرخ كنيد . قطعات فلفل فرنگي ، سس گوجه فرنگي ، نمك ، فلفل سياه و اكليل الجبل را در آن ريخته رويآتش ملايم بمدت 25 دقيقه بپزيد و موقعي كه فلفل فرنگي نرم شد آن را از رويآتش برداشته رويش جعفري خرد كرده بپاشيد و ميل كنيد . ضمنا اگر بخاهيد ميتوانيد اكليل الجبل را نريزيد . |