طرز تهيه سمنو

آموزش آشپز رايگان

طرز تهيه سمنو

۲۳۱ بازديد

طرز تهيه سمنو

سمنو، ‌مغذي و انرژي‌ زا است و داروي طول عمر و آرامش اعصاب مي‌باشد.

مواد لازم:

گندم: ۲۵۰ گرم

آرد: يك كيلو

طرز تهيه:

•پس از اينكه گندم‌ها را خوب پاك كرديد آن‌ها را شسته و درون كاسه‌اي ريخته و تا روي آن‌ها، آب بريزيد.

•پس از دو روز كه مرتب آب آن‌ها را عوض كرديد، خواهيد ديد كه گندم‌ها جوانه زده‌اند و نوك ‌آن‌ها نقره‌اي رنگ شده است.

•در اين مرحله،‌ گندم‌ها را از كاسه خارج كنيد و آن‌ها را درون دستمال خيسي بريزيد و آن را درون كاسه‌اي قرار دهيد.

•هر روز با دست مقداري آب بر روي پارچه بپاشيد. پس از يكي دو روز خواهيد ديد كه گندم‌ها ريشه زده‌اند در اين موقع آن‌ها را از درون پارچه بيرون آورده و در يك سيني بريزيد و باز هم به مرطوب كردن آن ادامه دهيد تا گندم‌ها كم كم داراي ساقه شوند.

•ساقه‌هاي ايجاد شده نقره‌اي رنگ هستند و براي تهيه سمنو آماده‌اند.

•گندم‌ها را با ساقه و ريشه خرد كرده ، خوب بشوييد و آب آن‌ها بگيريد، سپس با هاون يا چرخ گوشت، آن‌ها را بكوبيد و له كنيد.

•در يك ظرف بزرگ ، گندم‌ها را ريخته و تا اندازه‌اي روي آن‌ها آب بريزيد كه مايع شلي بدست آيد.

•مايع شل را درون پارچه‌اي بريزيد تا شيره گندم خارج شود. اين كار را چند بار تكرار كنيد تا عصاره آن‌ها كاملا خارج شود.

•عصاره را چند دقيقه در جايي ساكن بگذاريد تا نشاسته گندم ته نشين شود سپس فقط مايع زلال رويي را در ديگي بريزيد.

•آرد را در ديگ الك كرده، سپس آرد و شيره را كم كم هم مي‌زنيم تا رقيق شود.

•سمنو را روي حرارت زياد گذاشته تا جوش آيد. در اين ميان مرتب و پشت سر هم آن را هم بزنيد تا غليظ شده و به شكل حلوا درآيد.

•سپس با حرارت كم به مدت نيم ساعت آن را دم كنيد.

•سمنو آماده است.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد