با لواشك آلو دهانتان آب مي افتد

۲۱۲ بازديد

در اين دستور، طرز تهيه لواشك آلو را آموزش خواهيم داد. اين دسر بسيار مورد علاقه بچه هاست. آن را تهيه كنيد و از طعم آن لذت ببريد.


مواد لازم:

  • ميوه آلو يا گوجه سبز يا زرد آلو يا آلبالو (هر كدام كه طعمش را مي پسنديد) دو كيلو گرم
  • آب به مقدار لازم
  • شكر به ميزان ذائقه
  • ادويه مثل هل ، جوز يا دارچين (اگر تمايل داشته باشيد.)

لواشك آلو

طرز تهيه:


1. در اين دستور ما ميوه تابستاني آلو سياه را انتخاب مي كنيم.شما مي توانيد از هر نوع ميوه دلخواه استفاده كنيد.

2. بهتر است ميوه هايي كه انتخاب مي كنيد نرم باشند.

3. آلوها را بشوييد. قسمت هاي زائد آنرا جدا كنيد و دور بريزيد.

4. يك قابلمه برداريد و آلوها را در آن بريزيد.آب را روي آلوها ريخته ، تا آب آلوها را فرا بگيرد.

5. سپس قابلمه را روي حرارت زياد قرار دهيد تا آب درون قابلمه به جوش بيايد.

6. حرارت را كم كرده و اجازه دهيد ميوه در آب جوش آنقدر بجوشد تا له شده و هسته هاي آن بيرون بزند يا با قاشق به را حتي بيرون بيايد.

7. در اين زمان قابلمه را از روي حرارت برداشته و مواد درون آنرا درون يك صافي مي ريزيمو هسته و گوست ميوه را با يك قاشق جدا مي كنيم.

8. به جز ، هسته و پوست ميوه ، هر آنچه را كه باقي مي ماند چه موادي كه در صافي باقي مانده و چه موادي را كه از صافي عبور كرده اند را دوباره درون قابلمه ميريزيم و روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا آرام آرام بپزد و غليظ شود.

9. به ميزان ذائقه خود داخل مواد شكر اضافه مي كنيم و هم مي زنيم.

10. داخل يك سيني فلزي را نايلون مي كشيم.مي توانيد اين كار را انجام نداده و به جاي آن ، كف يك سيني فلزي را با روغن مايع كاملا چرب كنيد.

11. بعد از اينك مواد غليظ شد آنرا در سيني بريزيد و با پشت چرب يك كفگير آنرا در سيني پهن كنيد.

12. ضخامت لواشك را خودتان تايين ميكنيد.اما اگر كلفت باشد ديرتر آماده مصرف ميشود.

13. وقتي مواد را روي سيني پهن كرديد .سيني را در مقابل نور آفتاب قرار دهيد.

14. چند ساعت بعد ، روي لواشك را نايلون بيندازيد.

15. سپس يك تا دو روز كامل سيني را در معرض نور آفتاب قرار دهيد و بعد اين زمان لواشك ها آماده اند.

16. آنها را با يك چاقوي تيز برش بزنيد و ميل كنيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد