ابتدا خلالهاي بادام را همراه مقداري آرد داخل تابه كوچكي بريزيد و تفت دهيد. (توجه داشته باشيد تفت دادن بادام بدون آرد، سبب سوختن آن ميشود.)
مواد لازم:
نصف پيمانه نشاسته پودرشده
نصف پيمانه روغن مايع
۲ پيمانه شكر
۴ پيمانه آب سرد
نصف پيمانه گلاب
۵۰ گرم خلال بادام
يك قاشق مرباخوري دانه هل
پودر پسته و دانه هل (براي تزئين)
طرز تهيه:
۱. ابتدا خلالهاي بادام را همراه مقداري آرد داخل تابه كوچكي بريزيد و تفت دهيد. (توجه داشته باشيد تفت دادن بادام بدون آرد، سبب سوختن آن ميشود.)
۲. آب سرد را داخل قابلمه كوچكي از جنس استيل بريزيد. كمكم نشاسته را به آن اضافه كنيد و مدام هم بزنيد تا نشاسته گلوله گلوله نشود. پس از آن، شكر و روغن مايع را به نشاسته و آب اضافه كنيد و دوباره هم بزنيد تا مواد با هم مخلوط شوند. قابلمه را روي شعله كم اجاق گاز قرار داده و به هم زدن ادامه دهيد، سپس گلاب را اضافه كنيد.
۳. پس از غليظ شدن مواد، خلالهاي بادام تفت داده شده و دانههاي هل را اضافه كنيد و بگذاريد تا مواد غليظتر شوند، سپس مسقطي آماده شده را در ظرف مورد نظر كه از قبل آماده كردهايد بريزيد و روي آن را با پودر پسته و خلال بادام و دانههاي هل تزئين كنيد.
۴. بگذاريد تا مسقطي سرد شود، سپس با چاقو آن را برش دهيد و در همان ظرف سرو كنيد.