آشنايي با روش تهيه نان خرمايي كرمانشاهي

۱۹۶ بازديد

مواد لازم:

• آرد: سه پيمانه

• ماست: 2 قاشق غذاخوري

•كره:200 گرم

• بكينگ‌پودر: يك و نيم قاشق چاي‌خوري

• خرماي سفت: 500 گرم

• گلاب: 5 قاشق غذاخوري

• دارچين و رازيانه: 2 قاشق غذاخوري

• زعفران دم كرده

• زرده تخم مرغ: يك تا دو عدد

نان خرمايي كرمانشاهي

طرز تهيه:

1. كره را 30 ثانيه در مايكروفر قرار دهيد تا آب شود و آن را كنار بگذاريد.

2. بكينگ پودر و ماست را با هم مخلوط كنيد. سپس كره را به مخلوط ماست اضافه كنيد. در مرحله بعد، آرد الك شده را اضافه كنيد و هم بزنيد. مايه را حدود سه تا چهار دقيقه ورز دهيد. در صورت سفت بودن خمير، كمي روغن مايع اضافه كنيد.

3. خمير را درون كاسه چرب بگذاريد روي آن پلاستيك بكشيد و حدود دو ساعت در جاي گرم قرار دهيد تا خمير اصطلاحا برسد.

4. خرما را بشوييد و چرخ كنيد. به خرما گلاب يا روغن مايع اضافه كنيد تا كمي شل و نرم شود و در صورت تمايل دارچين و رازيانه هم اضافه كنيد.

5. گلوله‌هايي به اندازه يك فندق درشت از خمير برداريد. خرما را نيز گلوله كنيد. خمير را پهن كنيد و خرما را وسط آن قرار دهيد و به فرم تخم مرغي در‌آوريد.

6. زرده تخم مرغ را هم بزنيد، به آن زعفران دم‌كرده اضافه كنيد. سپس آن را با قلم‌مو روي نان‌ها بماليد. براي تزئين مي‌توانيد تكه گردو يا پسته نيز روي آن بگذاريد. سپس آنها را در سيني فر بچينيد و به مدت ۱۵ الي ۲۰ دقيقه در دماي 180 درجه سانتي‌گراد بپزيد تا طلايي شوند.

7. سيني را از فر بيرون آوريد و چند دقيقه صبر كنيد تا نان خرمايي كمي سرد شود و بعد با احتياط نان‌ها را از سيني برداريد. توجه داشته باشيد، نان خرمايي بسيار ترد و شكننده است و با كمي فشار انگشت از هم باز مي‌شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد