پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۱۹۸ بازديد
مواد لازم :
نان باگت | به مقدار لازم |
گوجه فرنگي | 3 عدد |
سير | 4 الي 5 عدد |
روغن زيتون | به ميزان لازم |
ريحان خرد شده | 3 الي 4 قاشق غذا خوري |
پنير موزارلا | 180 الي 200 گرم |
نمك | قدري |
طرز تهيه :
قسمت گوشتي گوجه فرنگي خرد كنيد . سير رنده شده را گوجه فرنگي و ريحان خرد شده و مقدار كمي نمك و پنير مخلوط كرده ، سپس روغن زيتون اضافه كنيد تا حدي كه همه مواد به روغن آغشته شود . در يك ظرف در بسته به مدت يك الي دو ساعت در يخچال بگذاريد .
حلقه هاي نان باگت را در سيني فر بچينيد و روي نانها را دو باره روغن زيتون بزنيد و و مواد آماده شده را روي نانها بريزيد .
فر را با 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد و سيني را در قسمت وسط فر به مدت 15 الي 20 دقيقه بگذاريد تا زماني كه نان برشته و پنير آب شود . از فر در آورده و در صورت تمايل با سس ميل كنيد.
من به علت در دسترس نبودن ريحان در اين فصل ، از جعفري استفاده كردم.
نان سير بروسكتا يك اسنك يا پيش غذا ( اشتها آور ) ايتاليايي است .