نان سير بروسكتا (پيش غذاي ايتاليايي)

۱۹۸ بازديد

پخت نان سير, طرز تهيه نان سير بروسكتا


مواد لازم :

نان باگت به مقدار لازم
گوجه فرنگي 3 عدد
سير 4 الي 5 عدد
روغن زيتون به ميزان لازم
ريحان خرد شده 3 الي 4 قاشق غذا خوري
پنير موزارلا 180 الي 200 گرم
نمك قدري


طرز تهيه :
قسمت گوشتي گوجه فرنگي خرد كنيد . سير رنده شده را گوجه فرنگي و ريحان خرد شده و مقدار كمي نمك و پنير مخلوط كرده ، سپس روغن زيتون اضافه كنيد تا حدي كه همه مواد به روغن آغشته شود . در يك ظرف در بسته به مدت يك الي دو ساعت در يخچال بگذاريد .

حلقه هاي نان باگت را در سيني فر بچينيد و روي نانها را دو باره روغن زيتون بزنيد و و مواد آماده شده را روي نانها بريزيد .

فر را با 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد و سيني را در قسمت وسط فر به مدت 15 الي 20 دقيقه بگذاريد تا زماني كه نان برشته و پنير آب شود . از فر در آورده و در صورت تمايل با سس ميل كنيد.

من به علت در دسترس نبودن ريحان در اين فصل ، از جعفري استفاده كردم.
نان سير بروسكتا يك اسنك يا پيش غذا ( اشتها آور ) ايتاليايي است .

پخت نان سير, طرز تهيه نان سير بروسكتا

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد