آموزش پخت ماش پلو
مواد لازم جهت طرز تهيه ماش پلو (براي دو نفر) :
ماش | نصف پيمانه |
برنج | يك پيمانه |
گوشت چرخ كرده | 200 الي 250 گرم |
زعفران دم كرده | 2 قاشق غذا خوري |
پياز داغ طلايي بدون روغن | 2 قاشق غذا خوري |
روغن زيتون | 2 قاشق غذا خوري |
نمك | به ميزان لازم |
پياز | 1 عدد |
آب | 2 پيمانه |
مراحل طرز تهيه ماش پلو:
1_ ماش را با آب بپزيد و نمك و كمي زردچوبه اضافه كنيد و پس از پخت صبر كنيد تا آب آن تبخير شود .
2_ برنج را با آب و كمي نمك خيسانده و پس از دو ساعت با روغن زيتون روي حرارت گذاشته و يكي دو بار به آرامي هم بزنيد و وقتي آب آن تبخير شد .روي شعله پخش كن گذاشته و حرارت را كم كنيد تا دم بكشد . در صورت استفاده از پلو پز برنج را با روغن زيتون در پلوپز بريزيد و پخت كته را با آن انجام دهيد . (طرز استفاده از پلو پز براي درست كردن كته )
3 _گوشت چرح كرده را با كمي روغن و پياز رنده شده و نمك و زردچوبه وفلفل و يك عدد سير رنده شده تفت داده ،سپس نصف ليوان آب روي آن بريزيد تا پخته شده و هر زماني كه آب گوشت تبخير شد شعله را خاموش كنيد .
مخلوطي از برنج زعفراني و گوشت و ماش و پياز داغ را لابه لاي برنج كشيده و يا روي برنج تزئين كنيد .
پخت ماش پلو