تارت پنير زنجبيلي و پرتقال

۲۲۷ بازديد

تارت پنير زنجبيلي و پرتقال

براي تهيه نان تارت، آرد، زنجبيل، دو قاشق چايخوري شكر و ¾ قاشق چايخوري نمك را در غذاساز با هم مخلوط كنيد.

تعداد: ۱۲ نفر

زمان تهيه: ۳۰ دقيقه

زمان سرد شدن: ۹.۵ ساعت

زمان پخت: ۴۵ دقيقه

زمان سرد شدن: ۲ ساعت

زمان پخت: ۲۵ دقيقه

زمان سرد شدن: ۸ ساعت

• مواد لازم

۱.۵ پيمانه آرد كامل

يك قاشق غذاخوري زنجبيل (پخته شده در آب‌قند و پوشيده شده از شكر)

دو قاشق چايخوري شكر

¾ قاشق چايخوري نمك

نصف پيمانه كره

۲ تا ۴ قاشق غذاخوري آب يخ

۲۲۵ گرم پنير خامه‌اي نرم شده

¼ پيمانه شكر

يك قاشق چايخوري وانيل

۴۲۵ گرم پنير ريكوتا

دو عدد تخم‌مرغ

يك قاشق غذاخوري شير

¼ قاشق چايخوري نمك

¼ پيمانه مارمالاد پرتقال

تكه‌هاي پرتقال (اختياري)

تكه‌هاي كامكوات (اختياري)

• طرز تهيه

۱. براي تهيه نان تارت، آرد، زنجبيل، دو قاشق چايخوري شكر و ¾ قاشق چايخوري نمك را در غذاساز با هم مخلوط كنيد. سپس كره را اضافه كنيد و هم بزنيد تا همه مواد خرد شوند.

۲. حدود ۱۵ ثانيه خمير را هم بزنيد تا با هم تركيب شوند اما همچنان مانند خرده نان باشد.

۳. مخلوط آرد را به صورت گرد شكل دهيد تا همه مواد به هم بچسبند. روي خمير كيسه پلاستيكي بكشيد و به مدت يك ساعت در يخچال قرار دهيد تا استراحت كند.

۴. با دست خمير را به دو قسمت مساوي تقسيم كنيد و روي كاغذ روغني قرار دهيد. خمير را به شكل يك دايره با قطر ۳۳ سانتي‌متري باز كنيد. سپس آن را داخل قالب كمربندي قرار دهيد تا ديواره ها را نيز پوشش دهد.

۵. فر را با دماي ۳۵۰ درجه فارنهايت گرم كنيد. خمير شيريني‌ را با دولايه فويل ضخيم بپوشانيد و به مدت ۱۰ دقيقه در فر قرار دهيد. فويل را برداريد و ۱۵ دقيقه ديگر حرارت دهيد تا طلايي شود. آن را كنار بگذاريد تا خنك شود. دماي فر را با ۳۷۵ درجه فارنهايت افزايش دهيد.

۶. براي مواد مياني، در يك كاسه متوسط پنير خامه‌اي، ¼ پيمانه شكر و وانيل را با يكديگر مخلوط كنيد. آنها را با هم‌زن برقي و سرعت بالا هم بزنيد تا نرم و لطيف شوند. پنير ريكوتا، تخم‌مرغ‌ها، شير و ¼ قاشق چايخوري نمك را اضافه كنيد و هم بزنيد.

۷. مواد مياني را داخل خمير آماده شده بريزيد و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقيقه بپزيد تا لبه هاي آن پف كنند و مركز مواد سفت شود. سپس آن را دو ساعت روي توري قرار دهيد تا خنك شود. روي آن را بپوشانيد و ۸ ساعت نيز در يخچال قرار دهيد تا مواد مياني كاملا سفت شود.

۸. با چاقوي ظريف و بسيار تيز، خمير اطراف قالب را از آن جدا كنيد. كمربند قالب را باز كنيد تا تارت به طور سالم از قالب خارج شود. پيش از سرو، ¼ پيمانه مارمالاد روي آن بريزيد و در صورت تمايل با تكه هاي پرتقال يا كامكوات تزئين كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد