شامي كباب لرستاني

آموزش آشپز رايگان

شامي كباب لرستاني

۱۹۹ بازديد

شامي كباب لرستاني

● مواد لازم: سيب زميني: ۴عدد گوشت چرخ كرده: ۲۵۰گرم مغز گردو: ۴تا۶ قاشق غذاخوري تخم مرغ: ۲عدد سبزي معطر (ترخون+مرزه+جعفري): كمي رب انار: ۲قاشق غذاخوري آرد: يك قاشق غذاخوري روغن، نمك، …

مواد لازم:

سيب زميني: ۴عدد

گوشت چرخ كرده: ۲۵۰گرم

مغز گردو: ۴تا۶ قاشق غذاخوري

تخم مرغ: ۲عدد

سبزي معطر (ترخون+مرزه+جعفري): كمي

رب انار: ۲قاشق غذاخوري

آرد: يك قاشق غذاخوري

روغن، نمك، ادويه و آب و پياز: به مقدار لازم

طرز تهيه:

شامي كباب شامل دو قسمت شامي و مايه شامي كباب.براي تهيه شامي ابتدا ۴عدد سيب زميني نپخته را پوست مي گيريم و آن را رنده مي كنيم. سپس ۲۵۰گرم گوشت چرخ كرده را به همراه ۲عدد تخم مرغ و يك قاشق آرد مخلوط مي كنيم.

مغز گردوها را آسياب مي كنيم و دو قاشق غذاخوري از آن را با نمك و سبزي و ادويه به مايه اول خود اضافه مي كنيم تا به شكل مايه كتلت درآيد. از خمير آماده شده مانند كتلت به اندازه گلوله اي برمي داريم و در كف دست باز و در ماهي تابه سرخ مي كنيم.براي تهيه مايه نيز ابتدا يك عدد پياز متوسط را به صورت خلال در روغن سرخ مي كنيم و يك قاشق آرد و باقيمانده مغز گردوي آسياب شده را به پياز مي افزاييم و با آن تفت مي دهيم. سپس سه قاشق غذاخوري رب انار و يك ليوان آب به اين محلول اضافه مي كنيم و آن ها را خوب هم مي زنيم.

شامي كبابي را كه سرخ كرده ايم داخل مايه به مدت ۳۰ تا ۴۵دقيقه در حرارت ملايم مي گذاريم تا بپزد و غليظ شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد