مواد لازم:
۲ فنجان آرد سفيد
يك قاشق سوپخوري نمك
¾ فنجان آب جوش
½ فنجان آب سرد، در صورت لزوم
روغن نباتي، در صورت لزوم
يك خوشه پيازچه خردشده
طرز تهيه:
آرد و يك قاشق چايخوري از نمك را در كاسهاي ريخته و مخلوط نمائيد؛ آب جوش را روي آنها ريخته و تند هم بزنيد تا آب كاملا جذب شود. در حين هم زدن هر از گاهي يك قاشق سوپخوري آب سرد به مواد بيافزائيد تا خمير شكل بگيرد. خمير را به مدت ۱۰ دقيقه ورز دهيد. روي كاسه را با دستمال پارچهاي پوشانده و اجازه دهيد خمير به مدت ۴۰ دقيقه استراحت كند.
خمير را روي تختهي كار كه كمي آرد به آن پاشيدهايد، پخش نمائيد؛ و به چهار قسمت مساوي تقسيم كنيد.
يك تكه از خميرهاي تقسيم شده را روي تخته پخش كنيد؛ با برس كمي روغن نباتي روي آن بماليد و ½ قاشق چايخوري نمك و¼از پيازچهها را روي خمير بپاشيد.
يك سر خمير پخش شده را بلند كنيد و خمير را همچون كاغذ لوله كنيد تا به شكل طومار درآيد. انتهاي خمير لوله شده را گرفته و خمير را پخش كنيد تا به شكل يك قرص نان گرد درآيد. با مابقي خميرها ادامه دهيد، اجازه دهيد هر خمير شبيه به نان گرد ۱۰ دقيقه استراحت كند.
يك قاشق سوپخوري روغن نباتي را درون ماهيتابهاي ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد. هر يك از خميرهايي كه به شكل قرصهاي نان درآوردهايد را روي تختهي كار كه كمي آرد به آن پاشيدهايد با وردنه پخش كنيد تا عميق هر يك يك و نيم سانت شود؛ سپس درون روغن بياندازيد و هر طرف آن را به مدت ۲ تا ۳ دقيقه بپزيد تا طلايي شود. با مابقي خميرها ادامه دهيد.