كوكوي لوبيا سبز با زرشك

آموزش آشپز رايگان

كوكوي لوبيا سبز با زرشك

۲۱۰ بازديد

كوكوي لوبيا سبز يكي از انواع كوكوهاي خوشمزه‌اي است كه به‌راحتي مي توان آن را درست كرد. البته اين كوكو را مي توان هم با گوشت و هم بدون گوشت تهيه كرد.

در اينجا دستور پخت اين كوكو بدون گوشت گفته شده است.اين كوكو به دليل داشتن زرشك بسيار خوشمزه و داراي طعم متفاوتي است.

كوكوي لوبياسبز
EXloxblog.comEX

كوكوي لوبيا سبز يكي از انواع كوكوهاي خوشمزه‌اي است كه به‌راحتي مي توان آن را درست كرد. البته اين كوكو را مي توان هم با گوشت و هم بدون گوشت تهيه كرد.

در اينجا دستور پخت اين كوكو بدون گوشت گفته شده است.اين كوكو به دليل داشتن زرشك بسيار خوشمزه و داراي طعم متفاوتي است.

كوكوي لوبياسبز
مواد لازم براي 8 نفر
  • 500 گرم لوبياسبز
  • 2 عدد گوجه فرنگي متوسط
  • 2 عدد سيب‌زميني
  • 8 عدد تخم مرغ
  • 1 عدد پياز متوسط
  • 2 ق س زرشك
  • 2 ق س گردوي خردشده
  • نمك و فلفل به مقدار لازم
  • روغن مايع مخصوص سرخ‌كردن به مقدار لازم
  • 2 /1 ق چ زردچوبه
  • 1/2 ق چ زعفران ساييده‌شده
طرز تهيه:
1. لوبياهاي سبز تازه را ريز خرد كنيد، در قابلمه بريزيد تا بپزند و پس از پخت كنار بگذاريد تا سرد شوند. سيب زميني‌ها را نگيني خرد كنيد و همراه با كمي روغن آن را داخل تابه كوچكي تفت دهيد. پياز را هم پوست بگيريد، به صورت خلالي خرد كنيد وآن را هم تفت دهيد؛ سپس مواد تفت ‌داده شده را با هم مخلوط كنيد.
2. كاسه بزرگي آماده كنيد و تخم‌مرغ‌ها را در آن بشكنيد. سپس نمك و فلفل، زردچوبه و زعفران را به آن اضافه كنيد و با قاشق آن‌قدر هم بزنيد تا مخلوط تخم‌مرغي تغييررنگ دهد سپس لوبياهاي پخته‌شده را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه كنيد و با قاشق هم بزنيد تا لوبياها به تخم‌مرغ‌هاي زده شده آغشته شوند.
3. پياز و سيب‌زميني تفت‌داده شده را به مواد داخل كاسه بزرگ (مخلوط لوبياسبز و تخم‌مرغ) اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. در پايان، زرشك، گردو و گوجه‌فرنگي فيله شده را كه به صورت نگيني خرد كرده بوديد بيفزاييد و مواد را مخلوط كنيد. به اين ترتيب مايه كوكو براي سرخ‌كردن آماده است. حالا تابه نچسب بزرگي آماده كرده و داخل آن مقداري روغن بريزيد و روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد تا داغ شود. كل مايه كوكو را داخل تابه بريزيد و سطح آن را با پشت قاشق صاف كنيد.
4. حالا در تابه را بگذاريد و اجازه دهيد كوكو به مدت 15 تا 20 دقيقه روي شعله كم اجاق‌گاز حرارت ببيند تا كمي فرم بگيرد. در تابه را برداريد و شعله‌پخش‌كن را زير تابه بگذاريد و مدت 30 دقيقه صبر كنيد تا زير كوكو سرخ شود. حالا براي سرخ‌كردن طرف ديگر كوكو يا آن را مانند كوكوسبزي برش دهيد و هر برش را به‌صورت جداگانه برگردانيد يا اينكه روي دهانه تابه يك سيني گرد بگذاريد و پس از برگرداندن كوكو، دوباره آن را به داخل تابه انتقال دهيد. به اين صورت دو طرف كوكو مانند ته‌چين به‌صورت درسته سرخ مي‌شود.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد